Fiica lui Klaus Schwab amenință omenirea: "Urmează lockdown-uri climatice permanente fie că vă place sau nu!" VIDEO

Postat la: 04.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Fiica lui Klaus Schwab amenință omenirea:

Fiica fondatorului Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a ieșit din umbră și a lansat o amenințare înfricoșătoare la adresa umanității. Potrivit lui Nicole Schwab, elita globală se pregătește să pună în aplicare "blocaje climatice" permanente, fie că vă place sau nu - și ar fi bine să vă obișnuiți cu ideea, pentru că nu puteți face nimic în acest sens.

Fiica lui Schwab spune că planurile elitei globale pentru o așa-numită "nouă umanitate" sunt atât de avansate încât oamenii obișnuiți nu pot face nimic pentru a le opri. Dar există un defect fatal în agenda globaliștilor pe care îl putem folosi pentru a exploata și a le strica planurile. Potrivit fiicei lui Klaus Schwab, care a luat cuvântul în cadrul unei discuții cu ușile închise a WEF, pandemia COVID a fost o "oportunitate extraordinară" pentru elita globală de a testa modul în care publicul se va conforma planurilor WEF de a introduce agenda lor de Mare Resetare. Iar elita nu ar putea fi mai fericită de modul în care majoritatea guvernelor și majoritatea populației lumii s-au conformat restricțiilor brutale.

Potrivit lui Schwab, elita este acum sigură că omenirea îi va permite elitei să facă schimbări care "nu sunt graduale", declarând blocaje climatice permanente, impunând vaccinuri, confiscând terenurile agricole și controlul asupra aprovizionării cu alimente și adunându-ne în așa-numitele orașe de 15 minute, unde vor încuia ușile celulelor noastre de închisoare și vor arunca cheile. WEF a promovat ideea "închiderii climei" încă de când a apărut Covid. Într-un articol publicat de WEF, organizația se laudă că "miliarde" de oameni s-au conformat "restricțiilor" draconice ale Covid.

Intitulat "My Carbon: O abordare pentru orașe incluzive și durabile", articolul sugerează că aceleași tactici de frică vor fi folosite pentru a impune publicului și alte "restricții" legate de schimbările climatice. Yuval Noah Harari, mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, abia și-a putut reprima un zâmbet când a afirmat că omenirea este atât de docilă și de proastă încât vom fi ușor de sedat cu medicamente și jocuri video. Iar Greta Thunberg își lasă încet-încet masca să alunece, dezvăluind că este o tânără actriță bună care crede că spectacolele sale dramatice în care pledează pentru politicile privind schimbările climatice sunt o glumă mare și amuzantă. Totuși, Greta continuă să se prefacă în cadru oficial și citește cu plăcere orice scenariu pe care elita globalistă i-l pune în față 

În timp ce actorii lor cheie râd de noi, agenda sinistră a WEF este pusă în aplicare de către principalii lor parteneri și actori strategici din întreaga lume. Potrivit lui Schwab, în Marea Resetare nu va mai exista proprietate privată. Guvernele controlate de elita globalistă vor deține totul. Tu nu vei deține nimic, iar drogurile și jocurile video te vor face fericit. Aceste planuri sunt pur satanice și sunt împotriva a tot ceea ce a fost construit în societatea noastră. Biblia arată clar că proprietatea privată este cheia creării bogăției. Proprietatea privată sau, pentru a o defini mai exact, dreptul la proprietate - dreptul la proprietate - este cheia de boltă a libertății. Dar elita a pornit deja comutatorul pentru Marea Resetare.

Terenurile agricole au fost confiscate în Țările de Jos de către guvernul infiltrat de WEF, provocând indignare și perturbând lanțul de aprovizionare, iar John Kerry, țarul climatic al lui Biden, i-a amenințat pe fermierii americani că confiscările de ferme în SUA "nu sunt excluse". Exemplul olandez ne arată cât de dezastruoase pot fi confiscările de terenuri agricole pentru o societate. Dar când ne uităm mai departe, în Africa de Sud, exemplul devine și mai înfricoșător. Liderul socialist Julius Malemas, din cadrul organizației Economic Freedom Fighters, susținută de WEF, a sărbătorit săptămâna aceasta 10 ani de existență a EFF, conducându-și susținătorii într-un cântec și un dans despre uciderea albilor și confiscarea fermelor lor. "Ucideți-i pe boieri", spune el, referindu-se la albii. "Ucideți fermierul".

Acesta este viitorul, conform WEF-ului lui Klaus Schwab. Stadioane pline de socialiști înrăiți care cântă despre uciderea albilor și a fermierilor, în timp ce noi, restul, suntem adunați în orașe de 15 minute. WEF ne-a spus că trebuie să nu mai conducem mașini - și să mergem pe jos sau să împărțim. Potrivit elitei, în viitor, mașinile vor fi interzise pentru toată lumea, cu excepția persoanelor cu scoruri excepționale de credit social. Și când citiți printre rânduri cu privire la ceea ce vor să spună prin asta, se referă în mod clar la ei înșiși, la guvernul mondial, ca fiind singurele persoane cărora li se va permite să conducă mașini în viitor.

Aceste planuri sunt puse în aplicare în orașe cheie din întreaga lume chiar în acest moment. Locuitorii din Oxford, Anglia, au fost avertizați că vor fi cobai pentru acest plan distopic, care implică blocarea obligatorie a climei începând de anul viitor. Imaginați-vă că suntem în anul 2049, iar locuitorii din Oxford nu pot părăsi cartierele lor. Dacă o fac, o rețea de camere de luat vederi - instalată cu ani în urmă sub pretextul de a decongestiona traficul - le urmărește mișcările. Dacă se îndepărtează prea mult de adresele înregistrate, o amendă de 100 de lire sterline este retrasă automat din conturile lor bancare.

Singurele mașini permise acum pe străzi aparțin reprezentanților guvernului mondial, care patrulează neîncetat în oraș pentru a găsi pe oricine încalcă regulile. Acesta este viitorul pe care trebuie să-l acceptăm pentru a salva planeta, potrivit lui Klaus Schwab și a globaliștilor. Dar datorită oamenilor ca dumneavoastră, care răspândesc cuvântul despre adevărata agendă a elitei globaliste, oamenii se trezesc. Oamenii din Oxford resping planurile de a-i închide în celule de închisoare de 15 minute, ieșind în stradă pentru a cere elitei să le respecte drepturile fundamentale ale omului. Dacă pot confisca cu forța fermele și ne pot îngrămădi în orașe de 15 minute, care ne restricționează sever comportamentul de zi cu zi, ce fel de tiranie vom vedea în viitor? Din păcate, cei mai mulți oameni din populația generală încă nu înțeleg ce se întâmplă. Suntem cu toții implicați în această situație.

loading...
PUTETI CITI SI...