Dumitru Dumbrava, fostul șef din SRI al Câmpului Tactic din Justiție, venituri frumușele din "consultanță în afaceri"

Postat la: 25.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dumitru Dumbrava, fostul șef din SRI al Câmpului Tactic din Justiție, venituri frumușele din

Generalul Dumitru Dumbravă a fost șeful Direcției Juridice și secretar general al Serviciului Român de Informații. El a a devenit cunoscut publicului după declarațiile sale potrivit cărora instanțele constituie „câmp tactic" pentru Serviciul Român de Informații.

A fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis în data de 1 septembrie 2018. Trei zile mai târziu, avea să înființeze firma Intell Cube Consulting SRL. Între timp, firma a fost reboteazată cu numele Wise Line Consulting SRL. Obiectul principal de activitate este „consultanță pentru afaceri și mangement", scrie Newsweek.

Câteva luni mai târziu după ce a devenit patron, în martie 2019, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a decis retragerea titlului de doctor generalului SRI Dumitru Dumbravă pentru că a plagiat aproape în întregime teza de doctorat susținută la Academia Națională de Informații.

Dar afacerile i-au mers strună generalului Dumbravă. Conform datelor fiscale depuse în 2019, firma Wise Line Consulting SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 533.224 lei și un profit net de 451.801 lei. Adică, în jur de 100.000 euro, mai scrie sursa citată.

loading...
PUTETI CITI SI...