Dumitru Dragomir, la un pas de bătaie. Provocat de protestatarul „Ceauşescu", fostul şef al LPF a încercat să-l lovească

Postat la: 11.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dumitru Dragomir, la un pas de bătaie. Provocat de protestatarul „Ceauşescu

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, a sărit la bătaie, joi seara, pe Calea Victoriei, după ce a primit reproşuri din partea unui protestatar.

Dumitru Dragomir, în vârstă de 74 de ani, a devenit protagonistul unui scandal după ce a părăsit, joi seara, studioul B1 TV, unde a participat la o emisiune. Fostul preşedinte al LPF şi deputat al Partidului România Mare, în prezent candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, nu a digerat reproşurile aduse la adresa sa pe un ton agresiv de Marian Moroşanu, poreclit Ceauşescu, şi a sărit la bătaie. Dragomir a fost acuzat, printre altele, de „distrugerea Craiovei" şi de servirea regimului comunist.

O parte a dialogului dintre cei doi protagonişti ai scandalului:

Protestatar: De ce minţiţi atât de mult?

Dumitru Dragomir: Bă, cum te cheamă, mă, pe tine?

Protestatar: Aţi fost sluga lui Ion Coman, a lui Postelnicu...

Dumitru Dragomir: A lui mă-ta!

Protestatar: Scursură comunistă!

Dumitru Dragomir: Boule, de ce minţi?

Protestatar: Dar când ai fost condamnat pentru 3 ani că ai distrus Craiova? Cum a fost, mă, comunistule?

Dumitru Dragomir: Da, mă, da!

Protestatar: Eşti o slugă, bă!

Dumitru Dragomir: Termină, dobitocule!

Protestatar: Ai fost o slugă, mă, o fosilă comunistă!

Dumitru Dragomir: Din ce trăieşti, mă, tu?

Protestatar: Jigodiilor, fosilelor! Sunteţi fosile comuniste!

Dumitru Dragomir: Cum ai zis, mă? M-ai jignit? Stai, mă, m-ai făcut jigodie?!

Protestatar: Bă, ia mâna de pe mine, comunistule!

Dragomir a fost oprit la timp de un bărbat care îl însoţea la ieşirea din studioul B1 TV. Brăbatul care l-a provocat este Marian Moroşanu, cunoscut pentru protestele sale anti-PSD.

Supranumit „Corleone", Dumitru Dragomir are multiple condamnări la închisoare, inclusiv pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, când a fost pedepsit cu şapte luni de puşcărie pentru jocuri ilegale de noroc (poker şi barbut). În ianuarie 2019, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare. Decizia nu era definitivă şi a putut fi atacată.

Marian Moroşanu este cunoscut pentru protestele puse în scenă, adesea cu ţintă directă la diverse personalităţi din PSD. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari, între care se afla şi „Ceauşescu", s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare". Manifestanţii i-au adus atunci cadou un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe. Altădată, aceiaşi protestatari au montat un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului.

loading...
PUTETI CITI SI...