Dovada cheie pentru anchetatori: Nicolae Moga a demisionat ca sa evite un scandal monstru ce-l implica alaturi de lideri ai PSD cu fetele retelelor de prostitutie din Olt

Postat la: 05.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dovada cheie pentru anchetatori: Nicolae Moga a demisionat ca sa evite un scandal monstru ce-l implica alaturi de lideri ai PSD cu fetele retelelor de prostitutie din Olt

La mai bine de zece zile de la ciudata demisie a proaspat numitului ministru de Interne, Nicolae Moga, apar indicii care conduc catre concluzia ca acesta a parasit portofoliul pentru a evita un scandal monstru. Mai mult, daca aceasta este prezumtia, Moga a fost de fata la un eveniment care ar avea legatura directa cu proxenetii din Olt. Este posibil ca el sa fi fost santajat cu inregistrari video, incompatibile cu pozitia sa recenta de sef al MAI.

Presa locala din Craiova, Slatina si Caracal consemneaza ca in noiembrie 2013, "43 de senatori PSD şi UNPR au chefuit şi au primit femei la cameră la hotelul City din Slatina, dar şi (intr-un cerc mai restrans) la cabana de vânătoare a lui Ceauşescu de la Reşca din satul Dobrosloveni." Amfitrionul bairamului a fost baronul local Paul Stănescu "iar decontarea a fost făcută de directorul ANIF Adi Florinel Barbu", se specifica in articole. Dobrosloveni este satul Alexandrei, fata ucisa de Monstrul din Caracal. La petrecere a fost prezent si senatorul de Constanta Nicolae Moga, cel care urma sa ajunga in 2019 ministru de Interne si care a demisionat - suspect - odata cu scandalul crimelor din Caracal. Ce ministru ar fi demisionat, dupa numai cateva zile de la numire, daca ar fi fost doar faptele unul "criminal singuratic", cum ni se induce ideea de catre anchetatori, care n-ar fi avut legatura cu retele de prostitutie protejate de liderii politici ai judetului, de politie si magistrati? E clar ca Moga stie cu mult mai multe despre "cloaca" din Olt. Chiar din interior, dupa cum se vede in cele ce urmeaza.

Presa din Olt mentioneaza ca fetele care au fost aduse la aceste doua evenimente "la camera" au fost plasate "de clanurile lui Bercea Mondialu, in ceea ce priveste petrecerea de la hotelul City - despre care presa centrala a adus argumente ca ii apartine lui Darius Vâlcov, prin interpusi -, iar cele de la cabana Reșca - locul de relaxare si placeri al lui Paul Stanescu - au fost furnizate de proxenetii din Caracal, din aceeasi filiera care aproviziona si militarii de la Deveselu." Se aduc in discutie clanurile lui Vaca si Codiță, pe de o parte, in vreme ce alte surse mentioneaza "o grupare interlopa care are legaturi cu trimiterea fetelor in Italia pe rețele de prostitutie care isi au centrul in Caracal." In legatura cu fetele de companie se mai arata ca acestea erau coordonate de "consiliera" lui Darius Vâlcov, poreclita "Cadâna".

Intamplarea are loc la un an dupa scandalul cu militarii americani de la Deveselu, "care plateau intre 100-300 de lei pentru eleve de liceu minore cu care sa-si satisfaca placerile sexuale, in petreceri cu alcool si cu droguri." Fetele erau violate de proxeneti, inregistrate si santajate ca arata filmarile parintilor sau ca le pun pe retelele de socializare. Apoi le furnizau altor barbati, dar in principal elevele erau duse la Deveselu. "Dupa ce erau violate de soladatii americani erau scoase din tara si duse in Italia." Aceste date sunt consemnate din anchetele procurorilor de la acea vreme. Tot in acea perioada Dinca, autorul crimelor din Caracal, se afla in atentia anchetatorilor.

Iata ce mentioaneaza presa din Olt in 2013 (la acea vreme, si pe editie printata), la sfarsitul anului, cu referire la cum au fost chemati si cazati liderii PSD:

"43 de senatori PSD şi UNPR şi-au făcut de cap timp de două nopţi la hotelul City din Slatina dar şi o noapte de orgie la fosta cabană de vânătoare a lui Ceauşescu de la Reşca din Dobrosloveni. Organizatorul acestei intalniri a fost baronul PSD Paul Stanescu, impreuna cu camarilla sa. Printre participanţi găsim înalte feţe pesediste ca fostul senator de Gorj, Toni Greblă, ajuns între timp un onorabil judecător la Curtea Constituţională, Ioan Chelaru, chestor la Biroul Permanent al Senatului, Florin Constantinescu, vicepreşedinte al BP al Senatului, sau Viorel Arcaş, vicelider de grup. Deşi a fost îmbiat cu o partidă de vânătoare pe cinste, tata-socru Ilie Sârbu, intuind probabil potenţialul toxic al deplasării în capitala judeţului Olt, a refuzat în ultima clipă invitaţia. La fel a făcut şi Ecaterina Andronescu. La Slatina au fost prezente şi trei senatoare în frunte cu Gabriela Firea. Aceasta din urma a fost cazată la hotelul City iar celelalte două senatoare, la un loc cu secretarele lui Alexandru Mazăre şi altele, au fost expediate la hotelul unui fost miliţian ajuns acum om de afaceri.

Şoferimea a fost cazată la fostul hotel al PCR aflat acum în proprietatea directorului ALRO, Gheorghe Dobra. Toată destrăbălarea de la Olt a fost asigurată de controversatul om de afaceri Adi Florinel Barbu, client al contractelor grase de la Primăria Slatina şi fin al primarului condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, Minel Florin Prina. Graţie acestor legături dar şi prieteniei cu fostul coleg de şcoală, Marius Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt (cercetat şi el pentru omor din culpă şi reţinut pentru o noapte în arestul IPJ) Barbu a ajuns director general la ANIF iar recent a fost surprins în timp ce îşi răsfăţa amanta prin Bucureşti. Că Barbu a stat la butoanele satisfacerii tuturor poftelor şandramalelor pesediste reiese şi dim mesajul telefonic pe care l-au primit participanţii: "Bună ziua! Cazarea dvs. se va face la hotelul... . Pe întreaga dvs şedere, dl. Adi Barbu vă stă la dispoziţie. Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să îl contactaţi la numărul de telefon 0733.025.9... . Vă recomand ca în momentul intrării în municipiul Slatina să îl sunaţi pentru a vă îndruma către hotel.

Dar iată lista cu participanţii şi numărul camerei în care a stat fiecare la hotelul City: Adrian Anghel (cam. 305), Viorel Arcaş (217), Trifon Belacurencu (309), Neculai Bereanu (103), Liviu Bumbu (206), Daniel Butunoi (207), Leonard Cadăr (310), Ioan Chelaru (215), Viorel Chiriac (204), Florian Coca (216), Sandu Cordoş (302), Florin Constantinescu a primit un apartament dar şi o noapte la Reşca, Marius Coste (205), Liviu Donţu (311), Florinel Dumitrescu (201+ Reşca), Aurel Duruţ (104), Petru Filip (201), Toni Greblă (303 + Reşca), Dan Ioniţă (208), Sorin Lazăr (304), Nicolae Marin (209), Alexandru Mazăre (213), Şerban Mihăilescu (107), Augustin Mitu (Reșca), Nicolae Moga (apartament 112), Nicolae Mohanu (202), Şerban Nicolae (102), Cosmin Nicula (214), Ştefan Oprea (102+Reşca), Marian Pavel (101), Liviu Pop (303), Florian Popa (307), Ion Rotaru (306), Daniel Savu (308), Georgică Severin (301), Timotei Stuparu (203), Matei Suciu (105), Constantin Tămagă (Reşca), Şerban Valeca (Reşca), şi Florea Voinea (Reșca)."

Constatam ca desi nu este mentionat pe liste, presa din Olt mai afirma ca petrecerea a fost "supervizata" de Darius Vâlcov, atunci proaspat inscris in PSD, dupa ce pana in 2012 a fost primar al Slatina din partea PD-L, cu stranse legaturi cu Bercea Mondialu, dar si faptul ca fostul edil a avut influenta locala suficienta pentru a-si numi favoritii in posturi cheie in politie. Mai apoi, ascesnsiunea lui Vâlcov sub Victor Ponta si, mai ales, sub Liviu Dragnea este cunscuta, ca si faptul ca acesta a avut o putere maxima si a contribuit la numirea nu numai a sefilor politiei, dar si a procurorilor locali si a judecatorilor. Presa din Olt mai mentioneaza, legat de Darius Vâlcov ca "personajul central al petrecerii din cele două seri de senzație petrecute de senatori la Hotelul City a fost consiliera senatorului pesedist, Bianca Cristina Tonița. Ea a condus armata de fetițe repartizate prin camere."

Daca toate acestea fapte se verifica, este limpede ca Nicolae Moga si-a dat demisia ca sa evite un scandal imens, este clar cum lumea interlopa din Olt este strans legata de liderii PSD si atunci se intelege si de ce se doreste musamalizarea acestui caz, care daca ar fi anchetat pana la capat ar duce la dezvaluiri care ar putea detona intreaga scena politica inaintea alegerilor prezidentiale.

loading...
PUTETI CITI SI...