Documente Pfizer: "Raportul 71" arată și mai multe crime oribile ale industriei farmaceutice împotriva umanității

Postat la: 23.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Documente Pfizer:

Dr. Naomi Wolf de la DailyClout.io a publicat noi informații din documentele Pfizer despre evenimentele musculo-scheletice de interes special, sau AESI, despre care știm acum că sunt legate de "vaccinarea" cu seria de "vaccinuri" cu coronavirusul Wuhan mRNA (Covid-19) al Pfizer.

"Raportul 71 se referă la evenimentele adverse musculo-scheletice de interes special și se pare că acestea au afectat 8,5% din setul de date postcomercializare din baza de date a Pfizer, inclusiv patru copii și un sugar", a dezvăluit Dr. Wolf.

"Femeile au fost afectate într-un raport de aproape 4:1 față de bărbați, și vă amintiți că am spus adesea că durerile articulare sunt efectul secundar numărul unu în documentele Pfizer, dar CDC nu menționează acest lucru".

Acest lucru ar explica de ce atât de mulți oameni din zilele noastre sunt nevoiți să își înlocuiască umărul, șoldul sau genunchiul, sau de ce le cedează gleznele. Aceasta include persoane tinere, altfel sănătoase, care au primit injecția Pfizer și care acum suferă de dureri articulare sau șchiopătează.

"Concluzia este că au existat 3.600 de cazuri de evenimente adverse musculo-scheletice, 8,5%, cei 3.600 de pacienți au raportat 3.640 de evenimente adverse de acest tip", a mai explicat Dr. Wolf. "Dintre acestea, 44 la sută au fost clasificate de Pfizer ca fiind grave, iar acesta este de fapt raportul 71".

Raportul 71 din documentele Pfizer enumeră în mod specific grupul de IESA detectate ca incluzând diagnostice pentru artralgie (dureri articulare), artrită (inflamație articulară), artrită de natură bacteriană, sindrom de oboseală cronică, poliartrită (inflamație a mai multor articulații), sindrom de oboseală post-virală și artrită reumatoidă (o boală autoimună și inflamatorie).

Rețineți că cifrele și procentele dezvăluite de Dr. Wolf includ doar acele cazuri care au fost raportate și urmărite de Pfizer în primele 90 de zile de la lansarea injecției, începând cu 1 decembrie 2020, în Regatul Unit. Aproape două săptămâni mai târziu, administrația Trump a lansat Operațiunea Warp Speed pentru a aduce vaccinulul Pfizer și în SUA.

Știm din Raportul 71 că intervalul de timp dintre administrarea serului și apariția IEA a variat de la mai puțin de 24 de ore până la până la 32 de zile. Aproximativ jumătate dintre evenimentele adverse au apărut în primele 24 de ore de la injectare.

În timp ce adulții au fost victimele principale, au existat și copii și bebeluși care au fost afectați, după cum a menționat Dr. Wolf. Rețineți că, la momentul în care Pfizer a administrat aceste injecții copiilor, injecția sa nu fusese încă aprobată pentru utilizare la persoanele cu vârsta sub 16 ani.

De departe, cea mai frecventă AESI raportată a fost artralgia (dureri articulare), reprezentând 97% din cazuri. Aceasta a fost urmată de 70 de cazuri de artrită (2 la sută), 26 de cazuri de poliartrită reumatoidă (mai puțin de 1 la sută) și cinci alte IESA care implică poliartrită (mai puțin de 1 la sută).

În mod uimitor, concluzia Pfizer din toate acestea a fost că "această analiză cumulativă a cazurilor nu ridică noi probleme de siguranță", deși compania a promis că își va continua eforturile de "supraveghere", ale căror rezultate nu ar fi fost făcute publice timp de aproape opt decenii dacă Pfizer ar fi obținut ceea ce dorea să ascundă astfel de date publicului până după ce generația actuală de oameni ar fi decedat deja de mult.

loading...
PUTETI CITI SI...