Die Welt: Aprobarea vaccinului ARNm de la Pfizer se bazeză pe documentație incorectă. Efectele adverse din timpul fazei de testare ies la iveală!

Postat la: 21.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Die Welt: Aprobarea vaccinului ARNm de la Pfizer se bazeză pe documentație incorectă. Efectele adverse din timpul fazei de testare ies la iveală!

Când pacientul cu numărul 12312982 a devenit public, managerii companiei farmaceutice americane Pfizer au bănuit că lucrurile ar putea deveni foarte incomode. Numărul 12312982 a fost spitalizat cu simptome severe în septembrie 2020 în timpul fazei finale de testare pentru aprobarea vaccinului ARNm. Pacientul a ales să părăsească procedura de testare, scrie publicatia Die Welt.

„Este posibil ca aprobarea vaccinului ARNm de la Biotech/Pfizer să fi fost bazată pe documentație incorectă. E-mailurile EMA dezvăluie că împreună cu FDA și MHRA din Marea Britanie au convenit asupra momentului aprobării serurilor experimentale care nu imunizează, chiar înainte de a examina documentele Pfizer". Die Welt expune povestea oamenilor care au murit în timpul fazelor experimentale din 2020 sau care au avut efecte adverse în urma administrării serului.

Numărul 12312982 se numește Augusto Roux. Este avocat, 36 de ani, locuiește în Buenos Aires. Cu aproape 6.000 din cei 43.548 de subiecți din întreaga lume, metropola a fost de departe cea mai importantă locație pentru cea de-a treia fază de testare decisivă a vaccinului Biontech/Pfizer. Dar la Buenos Aires lucrurile nu au mers așa cum ar trebui, și nu numai în cazul Roux. Au fost nereguli semnificative cu consecinte grave. Ei pun acum întregul studiu privind eficacitatea și efectele secundare ale vaccinului Biontech/Pfizer într-o lumină diferită. «

» Trei zile mai târziu, Roux se afla la Spitalul Alemán, mai multe teste PCR pentru Covid au fost negative. Medicul senior Gisela di Stilio a notat în raportul de externare, care este disponibil pentru WELT: „Reacție adversă la vaccinul împotriva coronavirusului (probabilitate mare)". Computer-tomograful furnizase imagini ale fluidului din inima lui Roux. Un revărsat pericardic.

În următoarele câteva luni, Roux a slăbit 14 kilograme, a avut probleme cu ficatul, iar inima îi bătea uneori neregulat. Ficatul i-a fost examinat pentru suspiciunea de hepatită toxică. După cum s-a dovedit mai târziu, suferă de un defect genetic care l-ar putea face sensibil la vaccinări. Medicul american Gemma Torrell, care cunoaște fișele medicale ale lui Roux și l-a chestionat pe larg în primăvara anului 2021, a remarcat: Diagnosticul pentru simptomele după a doua vaccinare a fost cu mare probabilitate „pericardită", inflamație a sacului cardiac. Toate acestea se potrivesc exact cu un tablou clinic pe care Institutul Paul Ehrlich îl are și în lista sa de „efecte secundare rare" pentru vaccinurile ARNm.

Cazul lui Roux a luat o turnură surprinzătoare când a fost avocatul lui Fernando Polack, director de studiu în Buenos Aires și autor principal al studiului pivot global de fază 3., a forțat accesul la dosarul său. A găsit lucruri uimitoare acolo. Povestea lui, s-ar putea crede, ar trebui să apară în lucrările de studiu esențiale ale Pfizer, dar nu apare. Lucrările companiei farmaceutice spun că Roux a informat echipa de cercetare că se afla în spital cu pneumonie de ambele părți, în urma raportului inițial, care a fost clasificat ca o reacție adversă de toxicitate de nivel 1. Dosarul continuă spunând că acest lucru nu poate avea nimic de-a face cu vaccinul, este probabil o infecție cu Covid. Nici un cuvânt că Roux ar fi fost negativ pentru Corona în mai multe teste PCR.

Roux a aflat despre el și alte lucruri pe care nu le cunoștea: pe 23 septembrie, directorul de studiu Polack a remarcat că a avut un „atac sever de anxietate". Roux suferă de anxietate (care nu este cauzată de vaccin).

Reinterpretarea lui Roux de la o victimă a vaccinului la un pacient cu Covid și o problemă mentală ridică întrebări. Istoricul său medical nu este menționat în studiul de avizare din decembrie 2020, iar cazul său nu apare nici în evaluările ulterioare. Într-un rezumat al tuturor datelor studiului pentru Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente din 11 august 2021, a fost înregistrat un singur caz de pericardită printre subiecții vaccinați. Un bărbat în vârstă de peste 55 de ani este afectat, se spune. Augusto Roux nu este menționat. A fost înregistrat ca caz de Covid și, prin urmare, ca persoană nevaccinată?

Aproape în același timp cu cazul Roux, trebuie să fi avut loc un incident în centrul de testare din Buenos Aires. Într-o lovitură, conducerea testului și-a luat rămas bun de la 53 de subiecți pe 31 august 2020. Candidații la test au fost informați despre starea lor de vaccinare, proces pe care protocolul de studiu Pfizer îl prevede în mod expres doar „în situații de urgență". Dar nu există nimic despre asta în studiul de aprobare. În documentele de protocol aflate la dispoziția WELT și care de fapt nu sunt destinate publicului, responsabilii sunt prinși în contradicții... Au fost excluși participanții pentru că au raportat efecte secundare grave?

Un total de 302 voluntari din grupul de vaccin au fost eliminați din studiu după a doua vaccinare și, prin urmare, nu au fost incluși în evaluare. 200 dintre ei au venit din Buenos Aires. Au fost suprimate rezultatele nedorite aici?...

În cele din urmă, ceea ce s-a întâmplat la Buenos Aires a fost suficient pentru respectatul neurolog argentinian Ruben Horecio Manci. Expertul în studii clinice a scris o scrisoare de foc ministrului argentinian al Sănătății pe 15 aprilie 2021. În octombrie 2022, Parlamentul a înființat o comisie de anchetă care până în prezent nu a oferit niciun răspuns...

David Healy [profesor de psihiatrie și expert în farmacologie] are alte întrebări despre procesul pivot, dincolo de cazul Augusto și despre ceea ce s-a întâmplat la Buenos Aires. El se întreabă despre un total de 21 de decese din grupul de vaccin, despre care se spune că „nu se datorează vaccinului". În cel puțin două dintre aceste decese, este posibil ca lucrurile să nu fi fost chiar așa cum sunt prezentate în studiu. WELT are documente conform cărora pacientul nr.11621327 a fost găsit mort în apartamentul său la trei zile după a 2-a doză, aparent un AVC. Pacientul #11521497 a murit la 20 de zile după vaccinare, diagnostic de stop cardiac. „Conform stadiului actual al științei, aceste două cazuri ar fi atribuite vaccinării",

„Neregulile din studii trebuie clarificate", spune WELT, purtătorul de cuvânt al politicii de sănătate al FDP, Andrew Ullmann . „Erorile în părți individuale ale studiului" nu reprezintă un motiv pentru a pune la îndoială întreaga aprobare. Epidemiologul Klaus Stöhr , care a condus programul de vaccinare Novartis din 2007 până în 2017, atrage atenția către WELT că astfel de incidente nu pot fi întotdeauna evitate: „Este esențial ca acestea să fie descoperite și luate în considerare în evaluarea studiului". Dacă studiul trebuie corectat „poate fi spus în mod concludent doar analizând documentele originale ale întregului studiu". The Imunologul Charité Andreas Radbruch cere sancțiuni puternice, este vorba despre „acceptarea vaccinării în societate, încredere în autoritățile de reglementare". De asemenea , șeful Comisiei Permanente de Vaccinare (Stiko) Thomas Mertens cere: „Acuzațiile ar trebui clarificate corect".

WELT a contactat Pfizer pentru o părere.

„Autoritățile de reglementare din întreaga lume au aprobat vaccinul nostru COVID-19. Aceste aprobări se bazează pe o revizuire solidă și independentă a datelor științifice privind calitatea, siguranța și eficacitatea, inclusiv studiul clinic de fază 3. ", au comentat reprezentanții Pfizer.

Dar a existat timp pentru o evaluare atât de solidă din partea autorităților? E-mailurile de la EMA, aflate la dispoziția WELT, arată că FDA, MHRA britanic și EMA însăși au convenit deja asupra momentului aprobării înainte ca acestea să poată analiza documentele Pfizer. Timpul a fost esențial, virusul corona a provocat suferință și teroare. Se pare că nu era timp pentru verificări meticuloase pe atunci.

WELT i-a cerut, de asemenea, clarificări șefului studiului de aprobare Pfizer, Fernando Polack, dar acesta a preferat să nu vorbească.

loading...
PUTETI CITI SI...