Dictatura ONU: Antonio Guterres cere "puteri de urgență pe termen nelimitat în cazul unor șocuri globale complexe"

Postat la: 06.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Dictatura ONU: Antonio Guterres cere

Organizatia Natiunilor Unite a schițat un plan de mare anvergură pentru a prelua autoritatea de urgență a legii marțiale asupra întregii lumi în cazul unei varietăți de "șocuri globale complexe", pentru a se asigura că fiecare guvern și instituție se conformează în totalitate ca răspuns la orice criză globală.

Potrivit ONU, puterea globalistă trebuie să aibă dreptul legal de a pedepsi orice guvern, instituție sau companie din sectorul privat sau persoană care nu este de acord cu răspunsul oficial și unificat la orice criză declarată de ONU.

Într-un document recent, ONU oferă mai multe exemple de ceea ce ar putea declanșa autoritatea de urgență, inclusiv "un eveniment climatic major", "riscuri viitoare de pandemie", o "întrerupere a conectivității digitale globale", "un eveniment major în spațiul cosmic" și "riscuri neprevăzute generice".

Planul urmează să fie finalizat în cadrul unui "Summit al viitorului" din septembrie 2024, unde ONU va adopta un "Pact pentru viitor", care va include politici care au fost prezentate în raportul "Agenda noastră comună" al organismului globalist.

Una dintre aceste politici este o "platformă de urgență" în timpul oricăror evenimente care au un impact global, care ar oferi ONU autoritatea de a "promova și conduce în mod activ un răspuns internațional care să plaseze principiile echității și solidarității în centrul activității sale".

Astfel, ONU ar primi o autoritate fără precedent asupra sectoarelor publice și private din zone imense ale lumii, totul în numele luptei împotriva unei crize încă necunoscute.

Raportul notează că unele detalii ale platformei de urgență au fost schițate în document, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, declarând: "Propun ca Adunarea Generală să ofere secretarului general și sistemului Națiunilor Unite o autoritate permanentă pentru a convoca și operaționaliza automat o platformă de urgență în cazul unui viitor șoc global complex de o amploare, gravitate și anvergură suficiente".

Documentul sugerează, de asemenea, că o astfel de autoritate ar "Asigurarea faptului că toți actorii participanți își asumă angajamente care pot contribui în mod semnificativ la răspuns și că sunt trași la răspundere pentru îndeplinirea acestor angajamente."

Potrivit ONU, fiecare guvern și instituție din lume trebuie să acționeze în pas cu agenda globală. Orice persoană care nu sprijină răspunsul globalist va fi "trasă la răspundere".

De asemenea, se precizează că, deși autoritatea de urgență ar avea o durată de viață inițială limitată, ONU ar putea însă să o prelungească pe termen nelimitat dacă va considera necesar.

loading...
PUTETI CITI SI...