De ce a ales Dragnea spitalul privat: "Nu a vrut să se trateze pe banii statului, a vrut intimitate"

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

De ce a ales Dragnea spitalul privat:

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea, a declarat, miercuri, la Digi 24, că "pacientul Dragnea a vrut să-şi plătească tratamentul și n-a vrut să se ducă la stat, pe banii statului".

Internarea lui Liviu Dragnea la un spital privat din Capitală a stârnit o dezbatere intensă între Putere și Opoziție. Senatoarea PNL Laura Scântei a declarat că "dreptul la sănătate al pacientului Dragnea nu este contestat de opoziție". "Mă bucur sincer că s-a dus să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în fața instanței pentru ceea ce a făcut. Gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează", a completat ea.

În replică, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a răspuns: "Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzați că-și dorește mai multă intimitate? Sunt saloane aglomerate (la stat, n.r.)" "Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului", a adăugat Andrei Gerea.

loading...
PUTETI CITI SI...