Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981 a lui Dean Koontz! Se știe și leacul pentru vindecare: "E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară"

Postat la: 27.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981 a lui Dean Koontz! Se știe și leacul pentru vindecare:

Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness". Printre rânduri este dezvăluit momentul în care va dispărea epidemia, când o să reapară, dar și care este singurul tratament care dă roade!

Alerta de coronavirus se extinde și, pe zi ce trece, apar tot mai multe cazuri confirmate. Potrivit datelor recente, numărul persoanelor infectate a depășit numărul de 74.000. Un nou bilanţ al epidemiei cauzate de noul coronavirus indică 2.000 de morţi în China. În alte părţi ale lumii, au fost înregistrate aproximativ 900 de cazuri de contaminare şi cinci decese în aproximativ 30 de ţări.

Cititi AICI: Carnivorous voracious, adevaratul nume al coronaviruslui, regele "incornorat" al mortii, obtinut prin algoritmul de decripare al Catrenelor lui Nostradamus!

Situația devine tot mai alarmantă și, nu de puține ori, autoritățile chineze au fost acuzate de faptul că ar încerca să ascundă adevărata amploare a epidemiei, prin anunțarea unui număr de persoane infectate sau decedate mult mai mic față de realitate.

O descoperire recentă arată faptul că această epidemie a fost prezisă în cartea lui Dean Koontz. Romanul de ficțiune „The Eyes of Darkness", apărut în 1981, prezintă povestea unui laborator military chinez ce a creat un virus periculos, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război. În mod ironic (sau nu), acest laborator din carte este localizat în provincial Wuhan din China, locul unde recent a izbucnit epidemia de coronavirus.

Cititi AICI: Carnivorous voracious, adevaratul nume al coronaviruslui, regele "incornorat" al mortii, obtinut prin algoritmul de decripare al Catrenelor lui Nostradamus!

În roman, virusul poartă denumirea de Wuhan-400 și este descris ca fiind „arma perfectă", fiindcă afectează doar oamenii. Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mutl de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

Mai mult decât atât, din text mai reiese faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul leac fiind, de fapt, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet", mai scrie în paginile cărții.

Și dacă nu au fost suficiente concidențele de până acum, vă reamintim faptul că un specialist în domeniul bolilor infecțioase, Dr. Sajaya Senanayake, a dezvăluit faptul că există șanse destul de mari ca acest coronavirus să dispară odată cu încălzirea vremii, dar ar putea la fel de bine să reapară, într-o formă mult mai agresivă!

„Atunci când vor veni lunile călduroase, virusul ar putea să dispară brusc și apoi să reapară în perioadele reci din an", a dezvăluit acesta.

În prezent, oamenii de știință și-au unit forțele pentru a descoperi tratamente sau un posibil vaccin prin care virusul Covid-19 să fie prevenit sau vindecat. Autorităţile din China în domeniul sănătăţii au solicitat recent persoanelor vindecate de coronavirus să doneze sânge, din care medicii intenționează să extragă plasmă ce va fi utilizată pentru îngrijirea bolnavilor aflaţi încă în stare gravă.

Cititi AICI: Carnivorous voracious, adevaratul nume al coronaviruslui, regele "incornorat" al mortii, obtinut prin algoritmul de decripare al Catrenelor lui Nostradamus!

loading...
PUTETI CITI SI...