Contaminare confirmată: Dozele de vaccin anti-Covid conțin ADN de la maimuță verde!

Postat la: 03.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Contaminare confirmată: Dozele de vaccin anti-Covid conțin ADN de la maimuță verde!

"Vaccinurile" cu ARNm (ARN mesager) pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19), inclusiv cele fabricate de Pfizer și Moderna, sunt încărcate cu toxine care contaminează ADN-ul uman, potrivit microbiologului Kevin McKernan, fost cercetător și șef de echipă în cadrul proiectului MIT Human Genome.

Unul dintre principalii contaminanți pe care McKernan i-a identificat sunt promotorii virusului simian 40 (SV40), care sunt legați de mezoteliom, limfoame și diverse tipuri de cancere ale creierului și oaselor.

Apropo, SV40 este același contaminant utilizat în vaccinurile antipoliomielitice despre care un studiu din 2002 publicat în The Lancer a constatat că provoacă limfomul non-Hodgkin, cauzând până la 50% din cele 55.000 de cazuri noi ale bolii care sunt diagnosticate în fiecare an.

Deși diferitele metode de testare folosite de McKernan au produs rezultate diferite în ceea ce privește nivelurile de contaminare din fiecare flacon de injecție, el a confirmat că toate acestea au arătat totuși contaminare la niveluri mult peste limitele de reglementare atât în Statele Unite, cât și în Europa.

Dintre toate probele testate, cea care a prezentat cele mai ridicate niveluri de contaminare a ajuns la 30% din conținutul flaconului, ceea ce este pur și simplu uimitor. (Legat de acest subiect: Proteinele cu țepi din injecțiile de covidă distrug căile de reparare a ADN-ului din organism, facilitând creșterea, răspândirea și formarea de tumori mortale pentru celulele canceroase).

Sunt contaminanții ADN din injecțiile COVID care modifică genomul uman și provoacă o producție permanentă și non-stop de proteine spike în organism?
Dr. Steven E. Greer i-a luat recent un interviu lui McKernan despre descoperirile sale, a cărui înregistrare video este disponibilă pe site-ul Discern Report. Dr. Sucharit Bhakdi apare, de asemenea, în videoclip pentru a explica mai multe detalii despre ceea ce înseamnă această contaminare a ADN-ului pentru beneficiari.

Atât McKernan, cât și Bhakdi clarifică în videoclip că SV40 este doar unul dintre mulții contaminanți diferiți găsiți în fiolele de injecție de covidă. Și, potrivit lui Greer, guvernele și companiile farmaceutice "au indus lumea în eroare într-o măsură mult mai mare decât se știa până acum" în ceea ce privește prezența ascunsă a acestor contaminanți.

O posibilitate cu adevărat înfricoșătoare cu toate acestea este probabilitatea foarte mare ca majoritatea persoanelor care se injectează cu acești contaminanți să fie supuse unor modificări ale genomului uman. Nu numai atât, dar este probabil ca organismul lor să producă acum un flux constant și nesfârșit de proteine cu vârfuri mortale care "declanșează sistemul imunitar să își atace propriile celule".

În esență, potrivit lui McKernan, oamenii care sunt injectați cu COVID sunt supuși unei modificări genetice, ceea ce înseamnă că au devenit OMG-uri ambulante și vorbitoare, pline de boli autoimune care nu pot fi niciodată vindecate.

"După cum a explicat McKernan, atunci când se utilizează un test PCR tipic, veți fi considerat pozitiv dacă testul detectează virusul SARS-CoV-2 folosind un prag de ciclu (CT) de aproximativ 40", a mai scris Dr. Joseph Mercola despre aceste descoperiri. "În comparație, contaminarea cu ADN este detectată la CT-uri sub 20".

"Asta înseamnă că contaminarea este de un milion de ori mai mare decât cantitatea de virus pe care ar trebui să o ai pentru a fi testat pozitiv pentru COVID. 'Deci, există o diferență enormă aici în ceea ce privește cantitatea de material care se află acolo', spune McKernan."

Există o șansă, deși foarte mică, ca totul să fie doar accidental din cauza unui control de calitate slab. Poate că giganți ai medicamentelor precum Pfizer și Moderna pur și simplu s-au grăbit să introducă aceste lucruri în producție și să le elibereze cu viteză de război, nereușind în acest proces să curețe soluțiile finale de contaminanți.

O perspectivă și mai rea este posibilitatea ca toată această contaminare a ADN-ului să fie intenționată ca parte a unei campanii genocidare de depopulare a planetei prin intermediul "medicamentelor". Ce părere aveți?

Rețineți că Pfizer a recunoscut în fața Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) că știa despre contaminarea cu ADN dublu catenar a flacoanelor de injecție COVID, dar le-a dat drumul oricum pentru că era mult profit de făcut din ele.

loading...
PUTETI CITI SI...