Conspirație confirmată: Peste 100 de profesioniști din domeniul medical demască frauda academică care a blocat studiile clinice pentru hidroxiclorochina

Postat la: 09.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Conspirație confirmată: Peste 100 de profesioniști din domeniul medical demască frauda academică care a blocat studiile clinice pentru hidroxiclorochina

Atunci când medicii au început să folosească hidroxiclorochina (HCQ) pentru a trata pacienții cu covid 19, a existat un efort coordonat de către Big Media, Big Tech, mediul academic și guvernul federal pentru a le închide activitatea acestor medici, a-i cenzura și a le retrage licențele.

În loc să își folosească propriile cunoștințe și expertiză, mulți medici au cedat la presiunea protocoalelor impuse de guvern. Aceste protocoale i-au instruit pe medici să izoleze pacienții și să le injecteze un medicament mai profitabil (remdesivir), care a dus mulți pacienți la insuficiență de organe, sedare, ventilație, plămâni afectați, pneumonie bacteriană secundară și moarte iatrogenă.

Pentru a primi în mod legal autorizația de utilizare de urgență (EUA) a FDA pentru noile "vaccinuri" cu ARNm, trebuia să NU existe tratamente eficiente disponibile pentru public. Au existat multe forțe care s-au asigurat că această realitate lipsită de speranță s-a concretizat, chiar dacă existau numeroase dovezi că există multe tratamente pentru covid-19 care funcționează.

Interzicerea guvernamentală a tratamentelor antivirale eficiente și războiul Marii Media împotriva imunității naturale a fost un complot nefast care a avut ca pârghii coerciția, abuzurile asupra drepturilor omului, propaganda companiilor farmaceutice și frauda academică. Peste 100 de profesioniști din domeniul medical expun acum frauda academică din spatele studiului care a blocat cercetarile clinice pentru hidroxiclorochina și clorochina.

Acest studiu este acum retras din Lancet (publicatie academică medicala), dar, în 2020, a servit drept bază pentru a închide studiile clinice pentru HCQ în întreaga lume. Acum, profesioniștii din domeniul medical se exprimă într-o scrisoare deschisă către MR Mehra, SS Desai, F Ruschitzka și AN Patel, autorii lucrării "Hidroxiclorochina sau clorochina cu sau fără macrolide pentru tratamentul COVID-19: o analiză a unui registru multinațional". Dintre cele 337 de lucrări retractate privind covid-19, această lucrare demitizată rămâne cea mai citată și este citată și în prezent de autoritățile medicale.

Studiul original retrospectiv și observațional a inclus 96.032 de pacienți spitalizați cu COVID-19 de pe șase continente și a raportat o creștere substanțială a mortalității, a aritmiei cardiace și a excesului de deces atunci când medicii au administrat medicamente cu 4-aminochinolină, inclusiv hidroxiclorochina și clorochina. Cu toate acestea, studiul nu a ajustat în mod adecvat factorii de con-fundare cunoscuți și măsurați (gravitatea bolii, efectele temporale, efectele la fața locului, doza utilizată).

Clinicienii, cercetătorii medicali, statisticienii și eticienii disidenți au reclamat lucrarea pentru că nu a avut "nicio revizuire etică" și pentru "variațiile neobișnuit de mici raportate în variabilele de bază, intervențiile și rezultatele". De asemenea, autorii studiului original nu au făcut "nicio mențiune despre țările sau spitalele care au contribuit la sursa de date și nicio recunoaștere a contribuțiilor acestora".

Pentru a face HCQ să pară periculos, lucrarea a făcut referire la studii care au folosit doze medii zilnice de HCQ mai mari decât cantitățile recomandate de FDA. Pentru a înrăutăți situația, datele luate de la pacienții australieni nici măcar nu se potriveau cu datele care au fost obținute de la guvernul australian, distorsionând rezultatele. Mai mult, o solicitare adresată autorilor pentru a obține informații despre centrele care au contribuit a fost refuzată.

La o analiză suplimentară, datele compilate din Africa erau și ele inexacte și înșelătoare. Se indică faptul că "aproape 25% din toate cazurile de COVID-19 și 40% din toate decesele de pe continent au avut loc în spitalele asociate cu Surgisphere, care dispuneau de sisteme sofisticate de înregistrare electronică a datelor pacienților și de monitorizare a pacienților, capabile să detecteze și să înregistreze tahicardiile ventriculare ne-susținute [cel puțin 6 secunde] sau susținute sau fibrilațiile ventriculare". Recenzenții au constatat că "atât numărul cazurilor și al deceselor, cât și detaliile furnizate, par improbabile".

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avut încredere în acest studiu în momentul în care a fost dat publicității și a suspendat temporar un studiu de referință privind hidroxiclorochina pe pacienții COVID-19. De asemenea, OMS a blocat organismul de reglementare din Marea Britanie (MHRA) să recruteze persoane în studiile lor cu HCQ în Marea Britanie, ceea ce a determinat multe țări să oprească recomandarea HCQ pentru tratamentul covid-19. Frauda academică și impulsul de a dezlănțui experimentele cu ARNm asupra populației prin intermediul Operațiunii Warp Speed au costat un număr incalculabil de vieți în întreaga lume.

loading...
PUTETI CITI SI...