Consilierul principal al lui Donald Trump avertizează că Elon Musk este "cumpărat și plătit" de China comunistă

Postat la: 23.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Consilierul principal al lui Donald Trump avertizează că Elon Musk este

Steve Bannon, fostul consilier principal al președintelui Donald Trump, consideră că America se stinge rapid sub actualul regim, dar încă mai crede că există o șansă de a readuce țara la o aparență de normalitate și de a o salva înainte de un colaps total. Asta dacă Joe Biden și democrații vor fi învinși în 2024.

Într-un interviu cu fondatorul și editorul Natural News, Mike Adams, the Health Ranger, pentru Brighteon TV, Bannon, care găzduiește popularul podcast "War Room" în rețeaua Real America's Voice, a fost întrebat mai întâi dacă este de acord că țara trăiește una dintre cele mai grave situații din întreaga sa istorie și că există doar o fereastră scurtă de oportunitate pentru a schimba lucrurile sau pentru a pierde țara așa cum a fost fondată.

"Nu cred că există nicio îndoială. Cred că dacă vă uitați la cele trei crize anterioare ale acestei țări - Războiul Civil, Marea Depresiune și al Doilea Război Mondial... și asta doar în ceea ce privește problemele privind politica de bază, economia, invazia, problemele de suveranitate. Nici măcar nu abordează problemele legate de o amenințare existențială precum Partidul Comunist Chinez și modul în care s-au infiltrat... Și nici măcar nu abordează inteligența artificială, convergența și singularitatea. Așa că, dacă vă uitați la acest lucru - cred că este, cred că este cel mai periculos moment nu doar din istoria Americii, cred că este cel mai periculos moment din istoria lumii. Iar acum, din cauza inteligenței artificiale și a biotehnologiei și a progreselor, cred că este cea mai periculoasă perioadă pentru rasa umană.

De asemenea, a fost de acord cu Adams că programatorii instrumentelor de inteligență artificială precum ChatGTP injectează moravuri culturale de stânga și valori "woke", dar a adăugat că lucrurile sunt și mai grave de atât. În cele din urmă, el crede că mașinile și algoritmii de inteligență artificială vor fi capabili să se programeze singuri și ar putea chiar să privească umanitatea ca pe un "inamic".

În timpul segmentului, cei doi au discutat, de asemenea, despre antreprenorul miliardar Elon Musk, despre care Bannon a spus că a cumpărat Twitter ca un mijloc de a crea în cele din urmă o operațiune masivă de inteligență artificială. De asemenea, el a afirmat că firma de vehicule electrice a lui Musk, Tesla, a fost finanțată cu bani chinezi.

"Dacă are vreun plan sau îl vede ca pe un creier cibernetic global pentru umanitate... dacă vedeți la ce se gândește cu Twitter, ce simte că are, combinat cu AI-ul de la Tesla, înțelegând că ambele sunt finanțate în totalitate de Partidul Comunist Chinez, care nu a fost niciodată dezvăluit, iar el nu vrea să vorbească despre asta, avem o problemă."

Adams a precizat că conținutul Brighteon TV rămâne interzis pe Twitter, în ciuda promisiunii lui Musk privind libertatea de exprimare și că echipa sa juridică a trimis deja scrisori de cerere către platformă, cu avertismentul că va urma un proces dacă Musk nu permite difuzarea conținutului.

Dar Bannon nu crede că Musk este pregătit să facă acest lucru deoarece, a spus el, Adams este una dintre cele mai sofisticate voci anti-CCP din America de astăzi, iar Musk este "cumpărat și plătit" de chinezi.

În continuare, subiectul s-a îndreptat către efortul global de centralizare a monedelor prin utilizarea banilor digitalizați prin intermediul "monedelor digitale ale băncilor centrale", Adams menționând că guvernele occidentale, în special, se îndreaptă rapid în această direcție.

"Unul dintre obiectivele noastre... este să punem capăt Rezervei Federale", a spus Bannon, în legătură cu mișcarea "MAGA" inițiată de Trump, care a fost primul candidat care s-a declarat pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Republican în noiembrie. "Este o înșelătorie completă care a provocat concentrarea bogăției în această țară, în care 1% din populația noastră, cetățenii noștri, controlează 90% din active.

Dacă fondatorii ar putea să revadă America de astăzi, a spus Bannon, "ar scuipa pe jos de ceea ce am permis să se întâmple. Rezerva Federală este mecanismul de finanțare pentru asta".

Bannon a continuat să prezică faptul că, dacă se va ajunge la un punct în care americanii vor fi forțați să accepte un dispozitiv biometric care va trebui scanat pentru a participa în societate, împreună cu bani digitali care pot fi urmăriți în timp real și care pot fi luați la un capriciu, "am putea la fel de bine să ne aflăm într-un lagăr de prizonieri".

"De aceea am spus că acesta este cel mai periculos moment din istoria Americii", a continuat Bannon, "și cred că este cel mai periculos moment din istoria globală și cel mai periculos moment pentru rasa umană", a adăugat el.

loading...
PUTETI CITI SI...