Cohorta de la vârful Poliției Locale Sectorul 3, patronata de Robert Negoita

Postat la: 16.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cohorta de la vârful Poliției Locale Sectorul 3, patronata de Robert Negoita

Robert Negoiță conduce alături Elena Petrescu, viceprimar, sistemul canceros de la Poliția Locală, un puroi al corupției și al mafiei cămătarilor și proxeneților.

Adrian Bratu, directorul Politiei locale sector 3 din 2012, s-a înconjurat de condamnați penal. În prezent, mașinațiunile la limita legii sunt protejate și de Alexandru Medrea, directorul general adjunct, aflat în anchetă penală pentru alcool la volan. Procuparea lui Medrea rămâne alcoolul și pupincurismul față de viceprimarul ALDE, Elena Petrescu, și față de Negoiță.

Remus Munteanu, condamnat penal pentru luare de mită, taxe de protecție pentru proxenetism, cămătărie, conduce alături de Adrian Bratu sistemul de colectare de taxe de protecție și de extorcare a comercianților din sectorul 3. Munteanu a fost jandarm la SPP, a fost prins în flagrant de către DGA și condamnat.

Bogdan Dinu, prietent cu Adrian Bratu, este păstrat aprope pentru afaceri dubioase. Fostul viceprimar Tudorache Cristian era filat de "colegii" de bine din Poliția Locală sectorul 3 cu știința superiorilor până la cel mai înalt nivel. Robert Negoiță rămâne același incompetent al administrației și este preocupat de păstrarea în funcțiile de conducere a unor oameni certați cu alcoolul și cu legea, condamnați penal, preocupați de golănii și care sprijină mafia comercianților, a taxelor de protecție, a rețelele de proxenetism și cămătarilor.

Mai multe amanunte AICI

loading...
PUTETI CITI SI...