Cine este în spatele planului global de re-proiectare a alimentelor Omenirii?

Postat la: 09.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine este în spatele planului global de re-proiectare a alimentelor Omenirii?

Jurnalistul James Corbett identifica casta personajelor care conduc Marea Resetare a Alimentelor, un plan de a re-proiecta oferta globală de alimente. Potrivit jurnalistului James Corbett, furnizarea de alimente în lume este reconfigurată sub masca unei crize false de alimente.

„De la piftelele din praf de greieri şi hamburgeri din insecte până la Organisme Modificate Genetic şi glyphosate, bioreactoare şi microorganisme proiectate, nutrigenomica şi material imprimat în 3D, viitorul „alimentelor" se profilează a fi radical diferit de ceea ce aţi mâncat vreodată".

Corbett a menţionat că alimentele au fost folosite în istoria omenirii ca un „puternic instrument de control".

Dar nu este prea târziu să „începem să formulăm propriile noastre planuri de a contracara această agendă" de control. Primul pas este să examinăm cu atenţie cine se află în spatele acestei agende.

Corbett a oferit o descriere detaliată plină de informații despre grupurile și indivizii pe care el crede că sunt promotorii - în istorie și astăzi - ai Marei Resetări a Alimentelor.

Fundația Rockefeller

Potrivit lui Corbett, Rockefellers și fundația cu același nume - care „sunt într-o mare măsură arhitecții Marei Resetări a Alimentelor" - își propun să sporească centralizarea controlului asupra aprovizionării cu alimente, inclusiv „un nou sistem integrat de securitate nutrițională".

„De la începutul așa-numitei ‘Revoluții Verzi' la așa-numita ‘Revoluție a Genei', Rockefellers au fost acolo", a spus Corbett, „ajutând la evoluția lucrurilor prin donațiile lor ‘filantropice'".

Corbett a menționat recenta activitate a Rockefellers în Africa, care funcționează sub numele Alianța pentru o Revoluție Verde în Africa. Scopul declarat al alianței - de a „ridica vocea unică a Africii" - „sune frumos și cald, până când afli că 200 de organizații s-au unit să denunțe alianța și activitățile ei", a spus Corbett.

Corbett a spus că cei 200 de critici ai alianței „afirmă că grupul nu numai că ‘a eșuat fără echivoc în misiunea sa', dar de fapt ‘a prejudiciat eforturile mai largi de a sprijini fermierii africani'".

Bill Gates

Corbett a arătat că Bill Gates, în 2009, a recunoscut că s-a uitat la Fundația Rockefeller ca la un exemplu de urmat atunci când a ajutat fiul său să înființeze Fundația Bill & Melinda Gates - deci nu este o surpriză că Bill Gates este foarte implicat în Marea Resetare a Alimentelor.

Gates este „implica literalmente" în resetarea alimentelor prin finanțarea industriei de carne falsă, a spus Corbett.

„Gates a fost, de departe, un important susținător din faza incipienta a burgerului „Impossible" și al substanței alimentare sintetice cultivată în laborator," a spus Corbett. „El a furnizat, de asemenea, finanțare pentru rivalul Impossible, Beyond Meat... până când acțiunile Beyond au început să se prăbușească."

Corbett a mai arătat că Gates a investit milioane în „hăcuirea microbiomului" pentru a re-proiecta bacteriile din intestinul uman."

Gates a devenit cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA în 2021.

„Vai, mă întreb de ce cineva care este atât de obsedat de a re-proiecta complet oferta alimentară și de a ne face dependenți de substanțele alimentare sintetice cultivate în laboratoarele pe care le finanțează, ar cumpăra terenuri agricole?", a spus Corbett.

Forumul Economic Mondial

Forumul Economic Mondial (WEF) se află în spatele mai multor aspecte ale așa-numitei a patra revoluții industriale, incluzând inițiativele alimentare ale „Marii Resetări", a spus Corbett.

Printre alte obiective, WEF dorește ca mai mulți oameni să mănânce mai mulți insecte.

„Dorința lui [Klaus] Schwab de a-i face pe oameni să se îndepărteze de sursele tradiționale de proteine și nutrienți este o latură foarte importantă a agendei Marii Resetări", a spus Corbett.

Corbett a spus cititorilor că o căutare rapidă a cuvântului „insecte" pe site-ul WEF dezvăluie că organizația a fost avut constant idei precum: „5 motive pentru care mâncarea insectelor ar putea reduce schimbările climatice" și „Insectele ar putea apărea în curând pe meniurile restaurantelor din Europa".

„Pisicile grase se relaxează acum după săptămâna lor grea la Davos", a spus Corbett. „Puteți paria că nu se mănâncă crochete de greier sau flambé de molie... deși ei se așteaptă ca tu să o faci".

EAT Forum (Davos pentru alimente)

Descriindu-se ca fiind „Davos pentru alimente", o organizație numită EAT Forum - cofondată de Wellcome Trust - spune că este o „platformă globală bazată pe știință pentru transformarea sistemului alimentar".

Corbett a arătat că, după o analiză din 17 februarie 2022 de către dr. Joseph Mercola, cea mai mare inițiativă a EAT Forum - FReSH - își propune să transforme întregul sistem alimentar și să prezinte parteneri de proiect, incluzând Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever și Google.

În plus, Forum-ul EAT, a spus el, lucrează și cu „aproape 40 de guverne din Europa, Africa, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia și ajută Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) finanțat de Gates să creeze ghiduri alimentare actualizate".

USAID

Corbett a amintit de un raport de lucru - „Soluții sistemice pentru adaptarea și oprirea schimbărilor climatice în agricultură, nutriție și sisteme alimentare" - lansat în 2022 de Biroul pentru Dezvoltare Internațională a Alimentelor și Agriculturii (USAID) în conjuncție cu „Hraniți Viitorul", inițiativa guvernului SUA pentru securitatea alimentară și lupta împotriva foametei la nivel mondial.

„Întregul document este exprimat în vorbirea birocratică sterilă despre „echitate", „incluziune" și „sustenabilitate", a spus Corbett (nn. recunoasteți același limbaj la politicienii români - Iohannis, Ciolacu, Ciucă s.a.). „Dar, dacă știi cum să citești printre rânduri, nu este greu să înțelegi ce spune de fapt raportul".

„Pârghia" pe care USAID o are asupra țărilor în curs de dezvoltare - nu mai puțin de 125 - oferă o perspectivă asupra mentalității alimentelor ca armă, a lui Kissinger, care este baza întregii misiuni a USAID", a spus Corbett.

„Întreaga afacere miroase a o grabă neo-colonială îmbrăcată în „filantropie" - același tip de preluare teritorială despre care oamenii din Africa și alte părți au avertizat de decenii".

loading...
PUTETI CITI SI...