Cine este Gheorghe Dincă, de fapt. Detalii tulburătoare din trecutul criminalului

Postat la: 03.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine este Gheorghe Dincă, de fapt. Detalii tulburătoare din trecutul criminalului

Cazul lui Gheorghe Dincă și faptele sale au șocat întreaga țară. Criminalul din Caracal a fost acuzat că a răpit, violat și ucis două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. S-a deschis o anchetă iar în timpul acesteia comportamentul lui Dincă a fost îndelung studiat și au ieșit la iveală detalii tulburătoare despre el și tercutul lui.

Gheorghe Dincă a fost supus de către achetatori unui amplu interogatoriu, urmt de analize psihologice realizate de experți criminaliști, au fost implicați chiar și cei de la FBI, la cererea autorităților. În urma acestor analize s-a descoperit și stabilit fundamentul comportamentului criminalului și ce l-a determinat să acționeze în acest fel.

Criminalul din Caracal a crescut într-un mediu ostil, care a favorizat apariția comportamentului nociv pe care acesta l-a avut. Se pare că toate lucrurile au pornit din copilărie. Dincă a fost crescut de tatăl său care era măcelar. De mai multe ori, acesta a fost încarcerat pentru comerț cu carne în mod ilegal. A fost un părinte drastic și violent, care considera că femeia trebuie să fie supusă bărbatului. După aceleași principii s-a ghidat și fiul său ulterior.
Traumele lui Gheorghe Dincă

Tatăl lui Gheorghe Dincă fiind măcelar aducea de multe ori acasă animale pe care le omora în fața lui, mai târziu acest lucru s-a transformat într-o plăcere pentru criminalul din Caracal. A dezvoltat o atracție pentru chinuitul și omorâtul animalelor. Obișnuia să chinuie și să omoare câini.

Episodul cel mai traumatizant pentru Gheorghe Dincă a fost când tatăl său s-a spânzurat. Bărbatul și-a luat viața în aceeași casă a groazei, în urma unei discuții aprinse. La momentul respectiv, acesta avea 72 de ani, era alcoolic și nu a mai făcut față problemelor pe care le avea.

Toate aceste lucruri l-au făcut pe Gheorghe Dincă să devină un tânăr violent și cu probleme. În gimnaziu a rămas repetent și, când a intrat în armată, l-a bătut pe unul dintre camarazii săi, chiar fiul ministrului Apărării. După armată s-a angajat la Spitalul Municipal din Caracal și a lucrat ca geamgiu timp de opt ani, apoi a plecat în străinătate.

Când a revenit în țară, Gheorghe Dincă a înecput să se izoleze, iar familia s-a distanțat de el. După doi ani apare depresia și criminalul de la Caracal este internat, de cinci ori, pentru tulburări de comportament. A continuat să trăiască izolat, iar problemele de comportament nu au dispărut.

loading...
PUTETI CITI SI...