Cel mai bun patolog din lume avertizează că sute de milioane de vaccinați fac cancer și devin infertili

Postat la: 25.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Cel mai bun patolog din lume avertizează că sute de milioane de vaccinați fac cancer și devin infertili

Unul dintre cei mai importanți patologi din lume a avertizat că sute de milioane de oameni din întreaga lume devin infertili și dezvoltă cancere ca urmare a injecțiilor cu ARNm pe care le-au primit.

Potrivit unui Dr. Ryan Cole, un patolog din Idaho, nanoparticulele lipidice toxice ale injecțiilor Covid și ARNm induc organismul să producă proteine cu vârfuri fatale, care se distribuie apoi în tot corpul, crescând riscul de inflamații, cheaguri de sânge și cheaguri de sânge fibroase. Dar lucrurile devin și mai grave. Potrivit doctorului Cole, injecțiile experimentale provoacă, de asemenea, cancer și infertilitate.

Expose-news.com relatează: Îngrijorarea doctorului Cole este că asistăm în continuare la o mare presiune publică pentru o injecție care este încă experimentală și care are efecte secundare. "Împingem ceva care poate provoca mai mult rău decât bine", a spus el. Toți oamenii de știință sunt de acord - atunci când îi cenzurați pe cei care nu sunt de acord. Există interese financiare, există o comoditate între agențiile de reglementare și marile companii farmaceutice.

A fost fascinant faptul că directorul general al Pfizer, Albert Bourla, în interviul din Washington Post, le-a spus oamenilor săi de știință: De ce facem ARNm? Lucrăm la acest lucru doar de doi ani și jumătate. "Așadar, el avea întrebări, iar oamenii săi de știință au răspuns pur și simplu: "Ei bine, este pentru că facem acest lucru și acesta este planul nostru"", a precizat Dr. Cole.

"A fost, de asemenea, interesant faptul că Moderna nu reușise să aducă cu succes un produs cu ARNm pe piața umană înainte de acest [vaccin Covid]. Nici studiile lor pe animale cu diferite toxicități și diferite efecte autoimune etc. cu tehnologii mARN nu au funcționat". Aceasta ridică multe întrebări, nu în ultimul rând: De ce am tratat aceste produse ca și cum ar fi fost "vaccinuri", când ele sunt într-adevăr o injecție a unei secvențe genetice? Dr. Cole observă unele efecte adverse care sunt extrem de îngrijorătoare. "Nu numai pentru moment, dar și modularea imunitară pe care o observăm în viitor mă îngrijorează", a spus el.

"Atrag atenția asupra efectelor nocive ale proteinei spike, asupra efectelor nocive ale acestor injecții bazate pe gene. Nanoparticula lipidică în sine este toxică. Și iată probabil o îngrijorare și mai gravă pe care o am ... celulele corpului uman nu au fost făcute pentru a produce proteine străine ... Celula umană este făcută pentru a produce proteine umane. A face o celulă umană să producă o proteină provenită de la un agent infecțios - și mai ales să producă o proteină care are o citotoxicitate cunoscută, o toxicitate celulară, o toxicitate a corpului uman - este o mare îngrijorare științifică."

Nanoparticula lipidică, care înfășoară materialul genetic selectat, merge oriunde și peste tot în organism. Inițial, a fost concepută pentru a transporta agenți chimioterapeutici peste bariera hematoencefalică și pentru a transporta gene pentru afecțiuni genetice rare. "Așadar, nanoparticula lipidică care merge peste tot este o construcție periculoasă, în sensul că nu poți controla unde se duce", a explicat Dr. Cole. "Nanoparticula lipidică merge peste tot, poate ateriza oriunde în corpul uman, în orice organ, os, măduvă osoasă, splină, creier, inimă etc.".

Prin plasarea unor mostre de țesut care au fost colorate pentru a identifica în mod specific anumite proteine, este posibil să se vadă proteina spike indusă de "vaccinurile" Covid. Și, în funcție de colorarea folosită, este posibil să se determine, în probele de țesut corporal, dacă proteina spike provine de la virus sau a fost indusă de injecțiile Covid. Înainte de a ne uita la imaginile împărtășite de Dr. Cole, poate că ar merita să ne familiarizăm cu structura unui coronavirus pentru a ne ajuta să înțelegem terminologia. Nucleocapsida ("proteina N") este alcătuită dintr-un înveliș proteic și conține ARN-ul viral, fiind cea mai abundentă proteină din coronavirus.

Mai jos este o imagine a proteinei spike în mușchiul cardiac (imaginea din stânga) pe care Dr. Cole a împărtășit-o. Culoarea maro este proteina spike care a fost colorată cu un colorant specific pentru a detecta proteina spike. Imaginea din partea dreaptă arată proteina N a virusului colorată în albastru cu un colorant diferit pentru a detecta proteina N. Dacă proteina spike provine din virus, vor apărea ambele coloranți, adică imaginea va arăta atât puncte maro, cât și puncte albastre. Așadar, dacă proteina spike prezentată în imaginea din stânga ar proveni de la virus, atunci în imagine ar apărea și pata albastră - dar nu este așa. Imaginea din stânga reprezintă, prin urmare, proteine de vârf care au fost induse de "vaccin".

După introducerea în masă a injecției Covid în populație, s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de cancere nou apărute, în special la tineri, și o reapariție a cancerelor care fuseseră considerate în remisie. Proteina Spike se leagă de o genă din organismul nostru cunoscută ca fiind gardianul genomului: gena supresoare de tumori P53, a explicat Dr. Cole. "De asemenea, se leagă de o genă a cancerului de sân și de o genă a cancerului ovarian". Proteina spike care se leagă de acești receptori permite tumorilor să se dezvolte nestingherite.

"Există o creștere a unor cancere neobișnuite pe care le-am văzut ... Acest lucru ar trebui cel puțin să deschidă ușa altor patologi și universități pentru a spune "ei bine, poate ar trebui să ne întoarcem și să analizăm unele dintre aceste cancere neobișnuite cu răspândire rapidă la pacienții tineri pe care în mod normal nu le vedem"", a declarat Dr. Cole. "Există cel puțin o duzină de mecanisme pe care spike-ul le poate induce în aceste căi de cancer ... Un mod este că microaglomerarea poate provoca "sufocarea" țesuturilor [deoarece] cancerelor le place un mediu lipsit de oxigen".

Proteina spike în sine este toxică. Proteina spike este cea care a cauzat cheaguri la cei care au contractat Covid. "Vaccinul" Covid induce celulele destinatarilor să fabrice proteinele spike toxice despre care se știe că provoacă formarea de cheaguri de sânge și nu există niciun "buton de oprire". În cazul virusului, organismul îl va elimina, dar cu "vaccinul" cu ARNm, organismul a primit instrucțiuni genetice pentru a fabrica aceste proteine toxice în formă de spike în fiecare organ din corp - în acest stadiu nu se știe pentru cât timp, dar este posibil să fie perpetuu. În esență, o persoană vaccinată a devenit o fabrică de proteine spike care produce proteine spike în diferite părți ale corpului.

Dr. Cole a clarificat faptul că "vaccinurile" cu vectori virali, cum ar fi Johnson & Johnson și AstraZeneca, sunt injecții cu vectori adenovirali care conțin ADN complementar ("ADNc") și nu ARNm. Din acest motiv, beneficiarii acestor "vaccinuri" produc o cantitate mai mare de proteină spike, dar pentru o perioadă de timp determinată, a explicat Dr. Cole. "Știm din anii 1980/90 că studiile bazate pe gene cu [vaccinuri] cu vectori adenovirali au provocat o mulțime de coagulări ... dar nu se obține replicarea pentru aceeași perioadă de timp [ca] în cazul vaccinului cu ARNm".

Proteina spike se atașează la receptorii ACE2. Receptorii ACE2 sunt abundenți în endoteliul vaselor de sânge. Există, de asemenea, receptorul CD147, care se află pe suprafața globulelor roșii și albe din sânge și a trombocitelor din endoteliu. Proteina spike se leagă în mod preferențial de receptorul CD147, a explicat Dr. Cole. Nanoparticula lipidică și proteina spike vor urmări micile capilare și se vor scurge în orice țesut de care este înconjurat capilarul. Unele medicamente deplasează proteina spike de la acești receptori, a spus Dr. Cole, cum ar fi "cel care nu trebuie să fie numit" - probabil din cauza riscului de cenzură.

Imaginea de sus din imaginea de mai jos arată țesutul de autopsie al aortei, cel mai mare vas de sânge din organism care vine de la inimă. Mai jos, cu toate punctele, este ceea ce arată inflamația la microscop. În dreapta este o imagine care arată proteina spike "determinând literalmente limfocitele [celule albe din sânge] să mestece o gaură în aortă", a explicat Dr. Cole. Atunci când aorta se rupe, aceasta provoacă moartea în câteva minute - moarte subită. Ca un exemplu despre cât de prolifică poate deveni proteina spike odată ce pătrunde într-un țesut, Dr. Cole a arătat o imagine a unei mostre prelevate din splină. Cercul mare din imaginea de mai jos este o arteră. Toate punctele maronii sunt proteine spike.

Cheagurile din imaginea de mai jos provin de la pacienți în viață. Așadar, acești cheaguri fibroase groase, în curs de formare, sunt descoperite la pacienții vii, dar și de către îmbălsămători. Imaginea din mijloc este o mostră de sânge prelevată de la un pacient din Germania, căruia i s-au injectat trei doze de "vaccin" Covid. După ce proba a fost prelevată, aceasta a început să formeze fibrile. Astfel, cercetătorii l-au "învârtit" și a ieșit aglomeratul din imaginea din dreapta. Ghemul este alcătuit din aceleași componente ca și cheagurile fibroase.

Cheagurile fibroase sunt alcătuite din fibre, reticulină, aminoacizi, amestecuri de zaharuri și glicoproteine, a declarat Dr. Cole. Are și alte elemente care se găsesc de obicei în cheagurile de sânge sau care se găsesc în mod obișnuit în sânge, dar acestea sunt elementele sau componentele care fac cheagurile fibroase neobișnuite.

"Mai important, există un material pe care organismul nu îl descompune foarte ușor, numit amiloid ... Există diferite tipuri de amiloid, dar problema este că organismul nu descompune cu ușurință amiloidul. Corpul nostru poate descompune fibrina și cheagurile ... însă acest tip de material proteic nu este descompus cu ușurință de către organism. "Nu vreau să sperii pe toată lumea și să spun: "Doamne, toți cei care au [ ] injecția vor avea asta". Nu, nu. Vestea bună este că majoritatea oamenilor sunt bine.

"[În cheagurile fibroase] există cantități neobișnuite de proteine colectate. Există combinații neobișnuite de proteine care fac ca acestea să fie foarte greu de dizolvat de către organism". Și există proteine în formă de vârfuri, foarte multe. Există atât de multă proteină spike care se leagă de receptorii ACE2 și CD147 încât induce reacții inflamatorii, citokine și de coagulare. "Microcoagularea... este principalul lucru pe care trebuie să îl abordăm în medicină", a spus Dr. Cole. Unele autopsii arată că amiloidul care se găsește în cheaguri se depune, de asemenea, între țesuturi și organe, a spus Dr. Cole.

Agențiile de reglementare dădeau publicității faptul că ARNm din injecțiile Covid se va descompune și, prin urmare, injecțiile sunt "sigure". În mod normal, organismul nostru descompune ARN-ul în câteva ore, sau într-o zi sau două, în funcție de proteina pe care organismul nostru încearcă să o producă pentru funcționarea normală a corpului nostru, a declarat Dr. Cole. "Cu toate acestea, atunci când puneți o moleculă sintetică în aceste mici perle, aceste nucleotide, nu se descompune".

Acest lucru este dovedit în studiu: Imprintingul imunitar, amploarea recunoașterii variantelor și răspunsul centrului germinal în infecția umană cu SARS-CoV-2 și vaccinarea, Cell, 24 ianuarie 2022. Studiul a arătat că la 8 săptămâni după vaccinare ARNm era încă prezent și 8 săptămâni mai târziu, proteina spike indusă de vaccin era încă produsă în ganglionii limfatici. Deși, cantitatea de proteină spike produsă se reducea în timp. "Ceea ce este un semn bun", a declarat Dr. Cole. Este important de menționat că acest studiu s-a oprit la 60 de zile pentru a putea fi publicat. "Ce s-a întâmplat la 90 de zile și la 120 de zile?". a întrebat Dr. Cole.

"Unele dintre seriile de autopsii pe care le-am analizat împreună cu colegii mei din Germania arată că proteina spike se depune în cantități mari la 120 de zile plus 120 de zile după ultima injecție a pacientului [și] înainte de decesul acestuia. "În știință - acel principiu de precauție, care este raportul risc-beneficiu - facem ceva, cunoaștem rezultatele pe termen lung? Trebuie să studiem aceste lucruri în știință."

Dezbaterea robustă și viguroasă este piatra de temelie a științei și a medicinei, dar cenzura și batjocura celor care încearcă să urmeze bunele practici și științe au împiedicat medicii și oamenii de știință să informeze publicul larg cu privire la riscurile injecției Covid și la alte preocupări ale acestora. Și, așa cum a spus Dr. Cole spre începutul interviului său, "toți oamenii de știință sunt de acord - când îi cenzurați pe cei care nu sunt de acord".

Studiile de biodistribuție din Japonia, care au fost obținute în temeiul Legii privind libertatea de informare, au arătat că nanoparticula lipidică ajunge oriunde și peste tot în organism. Ea se concentrează pe țesuturile grase. "Ovarul are o mulțime de lipide în celule. În acele studii, nanoparticula lipidică se concentra în ovar la rate mai mari decât în alte părți ale corpului", a declarat Dr. Cole. "Acumularea la femei a fost mult mai mare în multe organe decât la bărbați. Știm că în sperma masculină, studiul post-vaccin privind proteina spike din Israel a arătat o scădere a numărului de spermatozoizi, precum și o scădere a motilității spermatozoizilor timp de șase luni.

"În corpul feminin, trompele uterine, ovarele, ovulele însele... sunt pline de receptori ACE2. Acea proteină spike [pe care corpul dumneavoastră o produce după vaccin] se va adapta la acel receptor ACE2 ... și oriunde aterizează acel spike, este o proteină care induce inflamația și, astfel, inflamația în ovar poate, în primul rând, să ucidă ovulele și, în al doilea rând, să inhibe capacitatea acelui ovul de a fi robust în ceea ce privește implantarea, în ceea ce privește ajungerea la ovulația completă și/sau eliberarea."

Iată un alt lucru trist. Dr. Cole a primit placente de la colegi obstetricieni din SUA. "Aceste placente sunt de o dimensiune greșită pentru vârsta gestațională. Aceste placente sunt calcificate. Aceste placente au în ele proteine de vârf. Aceste placente au anticorpi în ele. Aceste placente au un exces de inflamație indusă în ele", a spus el.

Timp de cel puțin două până la patru luni post-vaccinare, ARNm se află în corpul vaccinatelor. Proteina spike este fabricată în corpul persoanelor vaccinate timp de cel puțin două până la patru luni. Proteinele Spike provoacă inflamații ale vaselor de sânge, iar nanoparticulele lipidice sunt toxice. Știau oare organismele de reglementare aceste lucruri înainte de a se lansa în campanii de injectare în masă a Covid?

"Dacă adunăm istoricul nanoparticulelor lipidice și ne uităm la toxicitatea acestora - știau. Dacă vă uitați la eșecul produselor cu ARNm înainte de aceasta - știau. Există un istoric lung și doar punând laolaltă bucățile de știință", a spus Dr. Cole, "pot lua toată literatura publicată și să spun: "Iată cum am știut că a fost o idee proastă ... Acesta este modul în care se face știința - faci observații, evident, faci și ipoteze, încerci să testezi, reușești sau eșuezi, te întorci la laborator și încerci din nou".

În acest interviu, Dr. Cole a abordat aspecte legate de coagularea sângelui, dar există multe mecanisme de nocivitate a proteinei spike, a spus el. "Dar aceste lucruri erau cunoscute cu mult înainte ca aceste produse să fie puse laolaltă și acum vedem, din păcate... ceea ce vedem, din punct de vedere științific în laborator acum, [este] că raportul risc-beneficiu este tot pe partea de risc. "Dacă ați făcut o injecție, nu vă critic, nu mai faceți alta. Dacă ați primit două, nu o faceți pe a treia. Dacă ai primit trei, nu o lua pe a patra."

Nu numai că guvernele, agențiile de reglementare și profesioniștii din domeniul sănătății nu și-au dat consimțământul în cunoștință de cauză, dar ni s-au spus minciuni. Ni s-a spus că injecțiile vor rămâne în mușchiul deltoidian, când se știa că nu este așa. Ni s-a spus că va fi eliminat din corpul nostru foarte repede, în câteva zile, dar ei au știut întotdeauna că nu este adevărat. Ni s-a spus că materialul genetic străin nu ar putea fi încorporat în ADN-ul nostru, dar există unele studii convingătoare in vitro care arată că acesta este transcris invers în celule.

loading...
PUTETI CITI SI...