Ce face primarul USR de la Sectorul 2 în timpul programului? Trage de fiare!

Postat la: 07.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce face primarul USR de la Sectorul 2 în timpul programului? Trage de fiare!

În sectorul 2 toate problemele au fost rezolvate. Pe pasajul de la Doamna Ghica circulă mașinile și tramvaiele. Străzile din sectorul 2 sclipesc de curățenie. Gunoiul este colecat selectiv în fiecare zi. Au fost înființate încă 2000 de locuri de parcare rezidențiale. S-a terminat reabilitarea tuturor blocurilor. Apa caldă curge non stop la robinet. Cetățenii din sectorul 2 au depus mii de cereri să nu se mai dea atâta căldură în calorifere, că i-au trecut toate transpirațiile.

Radu Mihaiu, primarul USR de la Sectorul 2, este fericit că și-a îndeplinit toate promisiunile din campania electorală. Vă sună frumos cele de mai sus ? Ghinion!
În sectorul 2 este mizerie. În sectorul 2 prețul reabilitării blocurilor a crescut de peste 3 ori, dar nici la aceste prețuri astronomice, blocurile nu sunt reabilitate. În sectorul 2 primarul USR atribuie contracte cu dedicație pentru tot felul de studii de fezabilitate și de consultață pentru firmele de casă, inclusiv plătește bani contribuabilului pentru consultață PNRR, cu toate că aceste cheltuieli nu sunt eligibile.

În sectorul 2 primarul se laudă că dă amenzi șoferilor că parchează pe unde găsesc și ei un loc, dar nu a amenajat niciun loc nou de parcare. În Sectorul 2, primarul USR taie și spânzură în primărie: dă oamenii afară ca să angajeze membrii de partid din USR. Și bomboana pe colivă: ce face Radu Mihaiu, primarul USR sector 2 în timpul programului?

Joi, 6 aprilie 2023, în jurul orei 10,00, Radu Mihaiu se afla într-o sală de fitness unde trăgea de fiare, probabil obosit de cât a muncit pentru cetățenii din sectorul 2. Și nu s-a dus singur la sala de fitness. A mers însoțit de fostul lui consilier personal, Cătălin Lupașcu. La ora actuală, Lupașcu nu mai este consilier personal la cabinetul lui Radu Mihaiu pentru că s-a descoperit că era angajat cu salariu care necesita studii superioare, iar Cătălin Lupașcu nu are nici diploma de Bacalaureat.

Să nu credeți că dacă nu mai este consilier personal, Lupașcu a plecat din Primăria Sectorului 2. Radu Mihaiu a găsit o formula prin care să-și protejeze acolitul să rămână ancorat la borcanul cu miere. L-a acceptat ca voluntar în cadrul Primăriei sectorului 2, Cătălin Lupașcu primind atribuții direct de la primarul Sectorului 2 să coordoneze semnarea și derularea contractelor de reabilitare a blocurilor.

Acesta și-a instalat cartierul general în biroul directorului executive al Direcţiei de Utilități Publice şi Mediu de unde dirijează și supraveghează cum, cu cine și la ce prețuri se încheie și se derulează acordurile cadru și contractele pentru reabilitarea termică a blocurilor. Are un sprijin de nădejde în persoana lui Victor Florescu, numit de Radu Mihaiu la începutul mandatului pe postul de administrator public al sectorului 2, cu toate că venea din echipa fostului primar PSD de la Sectorul 1 și trecuse și prin primaria din Voluntari a lui Pandele.

Oricum, Radu Mihaiu poate fi întâlnit frecvent în timpul programului de lucru la sala de fitness unde beneficiază de compania lui Cătălin Lupașcu, voluntarul fără diploma de Bacalureat și de un antrenor personal care are grijă de șeful filialei USR Sector 2 și primar al sectorului 2 să se mențină în formă că a rezolvat toate celelalte probleme ale cetățenilor din sector.

loading...
PUTETI CITI SI...