Catastrofa din Ohio: Păsări care cad din cer la 378 de mile de East Palestine în timp ce guvernul insistă că Ground Zero este sigur pentru oameni!

Postat la: 18.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Catastrofa din Ohio: Păsări care cad din cer la 378 de mile de East Palestine în timp ce guvernul insistă că Ground Zero este sigur pentru oameni!

Potrivit unor rapoarte, păsări cad din cer și animale se îmbolnăvesc la 378 de mile de locul deraierii trenului din East Palestine, Ohio, în timp ce administrația Biden continuă să insiste că aerul și apa de la punctul zero sunt sigure pentru oameni.

Animalele se îmbolnăvesc și mor în apropiere de locul deraierii trenului care a eliberat în aer substanțe chimice toxice - ceea ce a stârnit temeri cu privire la impactul potențial pe care accidentul l-ar putea avea asupra sănătății oamenilor.

CDC a editat profilul toxicologic pentru clorura de vinil, crescând masiv nivelul de expunere letală și eliminând informații despre modul în care această substanță chimică afectează copiii, cu doar două săptămâni înainte de deraierea trenului din East Palestine, Ohio, care a aruncat în mediul înconjurător cantități uriașe de această substanță chimică.

Taylor Holzer, proprietarul unei ferme de lactate chiar în afara zonei de evacuare din East Palestine, a declarat pentru WKBN că mai multe vulpi pe care le ține pe proprietatea sa s-au îmbolnăvit mortal.

"De nicăieri, a început să tușească foarte tare, s-a închis, a avut diaree lichidă și s-a dus foarte repede", a declarat Holzer pentru postul de televiziune despre unul dintre animalele sale.

El a spus că altele au dezvoltat ochi apoși și fețe umflate și au refuzat în mod neobișnuit să mănânce timp de câteva zile.

"Fumul și substanțele chimice de la tren, acesta este singurul lucru care poate provoca acest lucru, pentru că nu se întâmplă din senin", a spus Holzer. "Substanțele chimice despre care ni se spune că sunt sigure în aer, cu siguranță nu sunt sigure pentru animale... sau pentru oameni".

NYPost raportează: Un cocktail de substanțe chimice mortale - inclusiv clorură de vinil și clorură de hidrogen extrem de toxice - s-a revărsat după ce 50 de vagoane ale unui tren al Norfolk Southern Railroad au deraiat în drum spre Pennsylvania.

Inhalarea vaporilor de clorură de vinil poate induce amețeli, greață, dureri de cap și complicații respiratorii, a declarat pentru ABC News profesorul de inginerie de mediu Ashok Kumar de la Universitatea din Toledo.

Profesorul Kevin Crist, directorul Centrului pentru calitatea aerului de la Universitatea din Ohio, a precizat că substanța chimică poate provoca, de asemenea, cancer la ficat și la alte organe.

"Respiră aceste substanțe în concentrații mari și este foarte rău pentru tine", a declarat Crist pentru televiziune. "Este ca o ceață acidă. Nu este ceva ce vrei să fii în preajmă în concentrații mari".

Dar rapoartele împrăștiate de animale moarte mult în afara zonei de evacuare inițială continuă să alimenteze temerile.

"Înregistrarea camerei mele video arată că puii mei erau perfect sănătoși înainte de a începe această ardere, iar imediat ce au început arderea, puii mei au încetinit și au murit", a declarat Amanda Breshears din North Lima. "Dacă poate face acest lucru găinilor într-o singură noapte, imaginați-vă ce ne va face nouă peste 20 de ani".

loading...
PUTETI CITI SI...