Care e adevărata poveste a intalnirii "de taină" intre Vasile Dâncu, Radu Popa, Coldea si Claudiu Târziu

Postat la: 28.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Care e adevărata poveste a intalnirii

Un episod de tip paparazzi a trezit nenumarate comentarii dupa ce au fost publicate in presa fotografii despre o intalnire la un restaurant din Capitala la care ar fi participat Vasile Dâncu, Radu Popa, Florian Coldea si Claudiu Târziu. Din declaratiile protagonistilor se pare ca grupul "conspirationist" s-a intalnit "din intamplare".

Deputatul PSD Radu Popa a relatat sâmbătă, într-o postare pe contul său de socializare, care este „povestea adevărată" a întâlnirii pe care a avut-o într-un restaurant din Capitală cu senatorul PSD Vasile Dâncu, senatorul AUR Claudiu Târziu și fostul adjunct SRI, Florian Coldea.

„Povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l-am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmpla să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari - un deputat de la PSD si unul de la PNL - un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns", a scris deputatul.

„Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s-a întors la masa noastră comentariile "de la distanță" au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne-am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v-am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne-am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l'am salutat si ne-am continuat drumul. Asta e povestea neromanțată. Restul e cancan", a adăugat Radu Popa.

La rândul lui, deputatul AUR Claudiu Târziu a relatat, tot pe Facebook, cum s-ar fi petrecul lucrurile: "Nu am participat la nici o masa cu senatorul Vasile Dancu, deputatul Radu Popa și generalul în rezerva Florian Coldea. Nici azi, nici alta data. De altfel, nici ziariștii de la Gândul, cei care au făcut fotografiile, nu susțin asa ceva. M-am intilnit cu dnii Dincu și Popa (singurul cu sotia) întâmplător, pe strada. Ei plecau de la restaurant, eu veneam sa-mi iau ceva la pachet. Veneam de la tirgul de carte și m-am oprit pt ca știu restaurantul de pe cind lucram intr-o redacție din apropiere.

Eram singur. Pe Codlea nu l-am văzut, nici în stradă, nici în restaurant. Nu știu dacă a fost. Nu e limpede dacă pozele cu el sint din acel loc și făcute simbata. Intâlnirea absolut întâmplătoare cu dnii Dincu și Popa a durat un minut, preț de o stringere de mina și citeva vorbe de salut, ca între oameni civilizați, care se cunosc din parlament. Faptul că sîntem adversari politici nu anulează minimele reguli de politețe."

loading...
PUTETI CITI SI...