Caracatiţa ministrului "Grindă": munichiuriste, norocei, berbeci, amante, angaţi la stat

Postat la: 13.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Caracatiţa ministrului

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, poreclit "GRINDĂ", după ce a declarat că i s-a mărit casa cu un etaj în plus din cauza nevestei care a vrut tavanul mai sus, e de departe campionul cumetriei politice.

La adăpostul Ordonanţei Militare, civilul GRINDĂ şi-a pus rudele în posturi cheie, a căpuşat mai multe ministere, a urcat pe posturi cheie personaje fără pregătire, amantele şi le-a pus la adăpostul statului, iar două manichiuriste au fost aduse secretare la minister.

Rudele si activiștii de partid numiți de Ion Ştefan în funcții publice, în ordinea "numerelor de pe tricou," clasamentul fiind întocmit de presa locală:

1. Dorina Ștefan - soția verișorului deputatului liberal Ion Ștefan, cunoscut drept ministrul „Grindă", va conduce Centrul județean Vrancea al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

2. Nicolae Ștefan - verișorul deputatului „Grindă", este consilier la Direcția Antigrindină, fiind unul dintre numele vehiculate la nivelul județului pentru a-l înlocui pe Ion Marin, directorul Centrului de comandă al Unității de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 2.

3. Ionuț Lăţcan - verișorul soției lui Ion Ştefan este propus pentru șefia Electrica.

4. Florin Jan Vasilache - finul lui Ion Stefan - consilier al ministrului Agriculturii

5. Sergiu-Marian Bordea-Ștefan - soțul nepoatei lui Ion Ştefan - Fără niciun fel de concurs, el a fost numit șef al Finanțelor de la Galați, iar a doua zi de la această numire a fost promovat, tot fără concurs, director general adjunct la Fisc pentru regiunea sud-est a țării.

6. Sorin Mihăilescu - cumătrul lui Ion Stefan - a fost numit, miercuri, director general al Regionalei de Căi Ferate Galați7. Gheorghiță Berbece - chelner si consilier personal al lui Ion Stefan, activist PNL Vrancea, - numit Prefect de Vrancea.

7. Iulian Berbece - fiul prefectului Berbece, ajuns din şef de sală, reprezentantul guvernului în Vrancea, a urcat ierarhic din ajutor de șef de post la Vulturu pe funcția de consilier al secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Pompiliu Norocel Stroe.

8. Elena Codruța Mihalache - verișoara prefectului Berbece - stomatolog la Păunești, numită la conducerea Spitalului Județean.

9. Ana Maria Dumitriu - consilier local PNL si consiliera personala a lui Ion Stefan, a „donat" 1,4 milioane de lei la alegerile europarlamentare către PNL. A fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Vrancea.

loading...
PUTETI CITI SI...