Bombă a guvernului britanic: "Vaccinurile COVID omoară în număr record persoanele de vârstă activă" VIDEO

Postat la: 25.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Bombă a guvernului britanic:

Guvernul britanic a recunoscut că un număr alarmant de persoane de vârstă activă vaccinate din întreaga țară "mor în număr record". Potrivit datelor publicate de MHRA - autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie - un număr uriaș de adulți tineri și sănătoși au murit în ultimii doi ani.

Steve Kirsch relatează: Atunci când văd un număr mare de raportări în sistemul britanic de cartonașe galbene (versiunea lor de VAERS), ei cred de fapt că acest lucru înseamnă că sistemul de raportare funcționează (și nu că medicamentul nu este sigur). Credeți că glumesc? Urmăriți acest segment video de 17 minute de la profesorul Norman Fenton din Marea Britanie (l-a postat acum 2 ore, așa că puteți fi printre primii care îl văd):

Apoi, consultați site-ul Ofcom. Ei sunt organizația guvernamentală de cenzură care reglementează companiile media din Marea Britanie și le va da amenzi grele dacă merg împotriva narațiunii. Verificați ce i-au făcut lui Mark Steyn. OfCom a avut un rol esențial în concedierea lui Mark Steyn. În memoriul lor, au spus că Steyn a greșit, dar nu au arătat numărul corect. Cu alte cuvinte, ei pot declara că greșești fără să-ți spună numărul CORECT. Convenabil, nu-i așa? Acesta este motivul pentru care Neil Oliver a fost efectiv redus la tăcere. Nu pentru că Neil Oliver crede dintr-o dată că vaccinurile sunt sigure.

Ofcom, desigur, nu te va penaliza pentru că răspândești dezinformare dacă aceasta este conformă cu narațiunea guvernului. Așa că urmăriți acest videoclip care este în mod clar fals și înșelător. Videoclipul spune că, dacă ați primit vaccinul AstraZeneca, nu puteți muri sau fi spitalizat din orice motiv în următoarele 14 zile. Practic, te face nemuritor. Ei se gândesc să injecteze soldații ucraineni cu AZ, deoarece nu pot muri în următoarele 14 zile. Nu există sancțiuni Ofcom în acest caz.

De asemenea, John Campbell a ajuns la 2 lovituri pe YouTube. Încă o grevă și YouTube va șterge tot ce a postat vreodată și îl va interzice pe viață pentru răspândirea de dezinformări. Pentru că așa funcționează știința în Marea Britanie, unde nu există un drept constituțional la libertatea de exprimare, așa cum a existat în America.

loading...
PUTETI CITI SI...