Bill Gates pompează milioane de euro în legalizarea pedofiliei: "Copiii sunt ființe sexuale!"

Postat la: 25.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Bill Gates pompează milioane de euro în legalizarea pedofiliei:

Miliardarul globalist Bill Gates a fost expus pompând zeci de milioane de dolari în campania de eliminare a vârstei de consimțământ în întreaga lume, susținând că copiii sunt "ființe sexuale" și, în esență, făcând din copiii mici un joc corect în mâinile pedofililor.

Bill Gates provine dintr-un lung șir de eugeniști, iar tatăl său, Bill Gates Sr., a făcut parte din consiliul de administrație al Planned Parenthood. Acum, Bill Gates a fost demascat că finanțează Federația Internațională de Planificare Familială (IPPF), un grup care militează, de asemenea, pentru ca copiii să fie sexualizați de la o vârstă fragedă, comenteaza Planet Today.

IPPF a fost creată inițial de fondatoarea inițială a Planned Parenthood, Margaret Sanger, o eugenistă și susținătoare a depopulării, în anii 1950. Acest grup operează în umbră de ani de zile, influențând guvernele și instituțiile educaționale, și este timpul să le scoatem activitățile la lumină. Așadar, ce anume despre eliminarea vârstei de consimțământ în întreaga lume și despre dezincriminarea sexului cu copii este atât de atrăgător pentru Bill Gates, vechiul prieten al lui Jeffrey Epstein?

În ultimii ani, Gates a vărsat 80 de milioane de dolari în IPPF, care continuă să convingă lumea că copiii sunt "ființe sexuale" și că este nedrept să li se refuze dreptul de a face sex. Rețineți că singura lecție pe care Gates a spus că o poate trage din decesul faimosului pedofil Jeffrey Epstein este că "trebuie să fim mai atenți". Are Gates la inimă interesele copiilor noștri? Este foarte îndoielnic, având în vedere că nu se poate opri din zâmbit ori de câte ori vorbește despre moartea copiilor.

În 2017, IPPF a lui Gates a publicat un set de instrumente care a oferit o perspectivă revelatoare asupra agendei lor depravate și a demonstrat exact cum încearcă să predea educație sexuală copiilor din întreaga lume. Setul de instrumente șocant a fost semnalat pentru prima dată de Nicole Solas de la Independent Women's Forum. Potrivit IPPF, copiii sub 10 ani trebuie să fie învățați că s-au "născut sexuali" și că ar trebui să știe că sexul se prezintă sub multe forme, inclusiv prostituția.

"Activitatea sexuală poate face parte din diferite tipuri de relații, inclusiv întâlniri, căsătorie sau muncă sexuală comercială, printre altele". Setul de instrumente a precizat că copiilor sub 10 ani ar trebui, de asemenea, să li se spună: "Pe măsură ce crești, s-ar putea să începi să fii interesat de persoane cu diverse identități de gen". "[S]ex pozitivitatea recunoaște faptul că ființele umane, inclusiv adolescenții și tinerii, sunt ființe sexuale autonome", adaugă ONG-ul.

Dar lucrurile devin și mai grave. Potrivit IPPF a lui Bill Gates, educatorii trebuie să aibă o "Înțelegere a tinerilor ca ființe sexuale", deoarece "[T]oți oamenii sunt ființe sexuale cu drepturi sexuale, indiferent de vârsta lor". Ca o consecință a acestei logici întortocheate, IPPF susține că trebuie să eliminăm de urgență vârsta consimțământului, în întreaga lume. Copiii mici trebuie să aibă "dreptul de a spune da sau nu sexului; dreptul de a-și exprima sexualitatea, inclusiv dreptul de a căuta plăcerea; dreptul de a se bucura de autonomie corporală...".

Iar Bill Gates nu se poate opri din a dona discret sume uriașe acestei organizații obsedate de sexualitatea copiilor. Ar trebui să fim surprinși? Sau Gates se ascunde la vedere? La urma urmei, acesta este omul a cărui soție a divorțat de el pentru că a refuzat să pună capăt prieteniei sale cu cel mai cunoscut pedofil al epocii noastre. Sprijinul lui Bill Gates pentru IPPF nu ar fi o problemă dacă organizația nu ar exercita o influență semnificativă asupra educației sexuale la nivel mondial, cuprinzând 120 de organizații independente din peste 146 de țări.

Elita globalistă lucrează în culise de zeci de ani pentru a construi realitatea pe care o trăim în prezent, iar Bill Gates nu este singurul membru al elitei care lucrează pentru a elimina vârsta de consimțământ în întreaga lume și pentru a dezincrimina sexul cu copiii. Forumul Economic Mondial de la Davos a făcut din acest lucru un principiu central al agendei lor malefice și își folosesc influența pe care o au asupra guvernelor corupte și infiltrate pentru a crea o lume care nu este sigură pentru copiii noștri.

loading...
PUTETI CITI SI...