Biden jr implicat în prostituția din Europa de Est

Postat la: 03.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Biden jr implicat în prostituția din Europa de Est

Anchetatorii fiscali l-au suspectat pe fiul președintelui american Joe Biden Hunter în legătură cu o „rețea de trafic sexual din Europa de Est" și falsificarea cecurilor pentru plăți către prostituate, scrie ziarul britanic Daily Mail, citând documente de la Trezoreria SUA.

„Biden a trimis bani unor persoane care ar fi putut fi implicate într-o rețea de prostituție din Europa de Est", citează publicația dintr-un document trimis de o sursă confidențială. Articolul notează că anchetatorii monitorizau mai mulți clienți ai băncii Wells Fargo suspectați de participarea la o rețea ilegală de trafic sexual. Potrivit rapoartelor presei, fiul lui Joe Biden a fost implicat în această schemă.

Se clarifică faptul că documentul pe care Wells Fargo l-a furnizat Departamentului de Trezorerie al SUA în 17 decembrie 2019, identifică „25 de persoane asociate cu presupusa rețea și tranzacții suspecte de aproape șapte milioane de dolari, dintre care mai multe includ cecuri de la Hunter, despre care cred ei ar putea fi falsificate pentru a ascunde plățile către prostituate din contul său de afaceri".

Publicația scrie că „ o companie situată în China căreia i-au fost trimiși banii" este conectată la rețea. Potrivit rapoartelor presei, conturile fiului lui Biden Jr. au fost monitorizate încă din decembrie 2019. Acest lucru s-a întâmplat după ce anchetatorii au descoperit contribuții din partea fiului președintelui SUA și a companiilor sale la o presupusă „rețea de prostituție din Europa de Est".

loading...
PUTETI CITI SI...