Biden și Biden jr au primit fiecare o mită de 5 milioane de dolari din Ucraina

Postat la: 10.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Biden și Biden jr au primit fiecare o mită de 5 milioane de dolari din Ucraina

Fox News afirmă că are informații privind acuzațiile de mită care-l vizează pe președintele SUA, Joe Biden. Acesta ar fi primit o mită de 5 milioane de dolari de la un director al firmei ucrainene de gaze naturale Burisma Holdings, unde fiul său, Hunter Biden, era membru în consiliul de administrație.

O sursă Fox News Digital a dezvăluit conținutul unui formular FD-1023 generat de FBI, în care se pretinde că între vicepreședintele de atunci Joe Biden și un cetățean străin a existat o schemă de mită care a implicat influențarea deciziilor politice din SUA. Persoana care dezvăluie schema de mită a lui Biden este un informator FBI, sursă „foarte credibilă" folosită încă din timpul administrației Obama.

„5 milioane de dolari pentru un Biden, 5 milioane de dolari pentru celălalt Biden", i-ar fi spus reprezentantul Burisma informatorului FBI.

Surse au declarat pentru Fox News că informatorul FBI crede că plata de 5 milioane de dolari către Joe Biden și plata de 5 milioane de dolari către Hunter Biden a avut loc, pe baza conversațiilor sale cu directorul Burisma.

loading...
PUTETI CITI SI...