Anchetă în Maramureş în cazul celor 2 copii care cântă în noua melodie electorală pro-PSD

Postat la: 24.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Anchetă în Maramureş în cazul celor 2 copii care cântă în noua melodie electorală pro-PSD

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş s-a autosesizat după apariţia unui videoclip pro-PSD în care cântă doi copii şi verifică dacă a existat acordul părinţilor.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureş, Adrian Mândru, a declarat, vineri, că situaţia va fi evaluată şi se va stabili dacă celor doi minori le-au fost încălcate drepturile.

„DGASPC Maramureş s-a autosesizat în urma apariţiei în spaţiul public a unui videoclip în care apar doi copii, minori, ca interpreţi. Aceştia au fost identificaţi, fiind vorba despre doi fraţi din Baia Mare. Încercăm să luăm legătura cu părinţii pentru a vedea dacă au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situaţia şi se va stabili dacă au fost încălcate drepturile copiilor", a spus Mândru.

Videoclipul ar fi fost filmat în incinta Muzeului Satului din Baia Mare. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a postat joi pe Facebook o melodie maramureşeană, interpretată de doi copii. „A mai apărut un cântec superb din Ţara Maramureşului ! Despre PSD", a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, într-un comentariu, el a precizat că nu PSD a comandat cântecul.„Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată ţara", a mai scris secretarul general al social-democraţilor.

loading...
PUTETI CITI SI...