Victor Sandu, mecanicul șef al "Apelor Române", a început campania de epurare ilegală a directorilor

Postat la: 02.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Victor Sandu, mecanicul șef al

Victor Sandu, patronul unui service auto din Capitala, teleportat la conducerea Admnistratiei Nationale Apele Romane de catre Calin Popescu Tariceanu si Gratiela Gavrileascu, a inceput campanile de epurare a directorilor de la administratiilor bazinale de apa din tara.

Numai ca demiterea acestor directori este ilegala, intrucat, conform regulamentului de organizare, pentru asemenea decizii de demitere trebuie acordul Consiliului de Conducere al ANAR a carui component ar trebui afisata pe site institutiei dar nu este. De ce? Poate si din cauza faptul ca Victor Sandu a eliminat din Consiliul de Conducere, fara respectarea prevederilor legale in vigoare, tocmai pe cei doi directorii adjuncti, adica cei care raspund de problemele tehnice al ANAR.

Insa, ieri a avut loc sedinta Consiliului de Conducere, dar nu s-a luat nicio decizie privind schimbarea directorilor de la subunitatile din tara. Insa, cu de la sine putere, Victor Sandu, a demarat astazi campania de epurare a directorilor, fara sa existe acordul scris al Consiliului de Conducere al ANAR. Astfel, s-a deplasat azi la sediul Admnistratiei Bazinale Arges-Vedea, adica la Pitesti, pentru a inlocui conducerea cu oamenii apropiati lui. De fapt, el vrea sa-si impuna director la ABA Arges- Vedea, post care déjà nu este ocupat de cand el a ajuns in fruntea ANAR, dar si pentru a-l schimbe pe Dumitru Ciobanu- seful Sistemului de Gospodărirea Apelor (SGA) Argeş, subunitate a ABA Argeş- Vedea.

In zile urmatoare va merge sa umble la condurea de la ABA Olt, Somes-Tisa si Prut-Barlad, dar si a unor sefi de la SGA Valcea, Cluj si Iasi. Ramane de vazut daca mecanicul sef al ANAR, Victor Sandu, va finaliza campania de epurare ilegala a directorilor de la subunitatile din tara sau va fi demis de catre ministrul Apelor, Padurilor si Mediului, Cristiana Palmer Pasca pentru repetatele abuzuri!?

loading...
PUTETI CITI SI...