Un șofer ocupat cu o prostituată a provocat moartea a trei persoane în Vâlcea

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Un șofer ocupat cu o prostituată a provocat moartea a trei persoane în Vâlcea

Sursa foto: Arhiva

Trei persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite grav după ce șoferul unei autocisterne a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Potrivit martorilor, bărbatul era cu o prostituată în mașină și acest lucru i-a distras atenția.

Se pare că șoferul autocisternei a luat o prostituată pe pe drum și fiind preocupat de ceea ce făcea cu aceasta în cabină, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind mai multe mașini.

"Am vorbit cu el si mi-a spus ca a fost cu o vagaboanda, cu fata si a sărit pe el. Si in momentul in care ea a sărit pe el s-a întâmplat accidentul, a pierdut controlul volanului si s-a întâmplat nenorocirea", povesteşte un martor, pentru Pro TV.

In fata poliţiştilor, şoferul de 43 de ani, din Bihor, a negat ca ar fi fost cu o prostituata in momentul producerii accidentului.

Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Valcea: "S-a stabilit ca este vorba de o patrundere pe sensul opus, celelalte cauze se vor stabili in urma expertizelor tehnice si tuturor cercetarilor care se vor desfasura in cadrul dosarului penal."

 

loading...
PUTETI CITI SI...