Tariceanu a lesinat de la dieta hipocalorica. Iata ce a consumat de i s-a facut rau

Postat la: 18.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Tariceanu a lesinat de la dieta hipocalorica. Iata ce a consumat de i s-a facut rau

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat programul pentru luni, dupa ce i s-a facut rau, iar medicii i-au recomandat o reducere temporara a activitatilor. Tariceanu nu va participa nici la activitatile din Senat pe fondul unei stari de slabic iune cauzata de o dieta hipocalorica.

"Pe fondul unor activitati politice intense care l-au solicitat fizic in mod deosebit coroborate cu o dieta alimentara hipocalorica, domnul Calin Popescu-Tariceanu a manifestat o stare de slabiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporara a activitatilor si o ajustare a dietei", precizeaza sursa citata.

Surse Ziuanews din apropierea presedintelui Senatului au precizat ca acesta a consumat in ultima vreme doar verdeturi si legume, fara zahar, paine si alti carbohidrati, de asemenea s-a abtinut si de la proteine, combinand dieta severa cu postul dinaintea Pastelui. Asa se face ca luni de dimineata, Tariceanu, in varsta de 64 de ani, a avut o stare de slabiciune hipoglicemica si a avut chiar cateva momente de lesin, ceea ce l-a determinat sa ceara urgent un consult medical.

loading...
PUTETI CITI SI...