Secretarul de stat Dragos Titea e de negasit. Nu si-a preluat biroul de cinci zile, de cand l-a dat in fapt Ziuanews

Postat la: 26.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Secretarul de stat Dragos Titea e de negasit. Nu si-a preluat biroul de cinci zile, de cand l-a dat in fapt Ziuanews

Ziuanews a prezentat in urma cu cateva zile ca noul ministru al Transporturilor Razvan Cuc a si comis o mutare "grea de tot", dupa cum a fost cattalogata chiar de consilierii din institutie. Anume, renumirea ca secretar de stat, inclusiv pe chestiuni de aviatie, a lui Dragos Titea.

Titea, pentru cine nu stie, este cel care si-a dus copiii la mare cu elicopterul institutiei, mai rau, i-a trecut in acte ca "personal de bord", deci ca angajati ai companiei, iar dupa ce manevra a fost dezvaluita de Ziuanews, a fost demis din functie. Tot Ziuanews a mai devoalat si alte chestiuni legate de Titea, inclusiv ingineria "pacanelelor".

Titea este dorit de Cuc si de sefii din umbra ai lui Cuc - o veritabila mafie din Transporturi - ca sa duca la capat marile manevre pe SC Aeroporturi Bucuresti SA - cele lasate neterminate de alti controversati, precum Mostanu, Pestesan, Costescu etc. (sub aceeasi bagheta a Anisoarei Cornila), despre care am scris pe larg pana acum, mai ales dupa ce a fost plasat la un post cald la ROMATSA, ca sa fie "in stand-by", la nevoie.

Cel mai interesant fapt este ca dupa ce Ziuanews a anuntat revenirea lui Titea la butoane, acesta - desi numit oficial - nu s-a prezentat (de mai bine de cinci zile) sa-si ia biroul in primire. Cei din minister se intreaba pe unde umbla Titea, ca s-a terminat si mini-vacanta, s-au terminat si concediile suplimentare, iar el tot n-a ajuns sa-si preia fotoliul, biroul, masina si mobilul. Poate ca si, ca data trecuta, si elicopterul.

Noi il asteptam cu interes, mai ales ca am auzit deja ce se pregateste pentru Aeroportul Otopeni si ce se ia in calcule de catre clanurile interlope ce stapanesc Ministerul Transporturilor, dar despre asta o sa scriem pe larg in episodul de maine. Poate pana atunci vine si Titea la Birou, dupa ce o fi negociat preturile pentru comisioane "all-inclusive", asa cum ii place lui sa spuna.

loading...
PUTETI CITI SI...