Odrasele lui Bădălău, vacanță de lux pe Coasta de Azur

Postat la: 18.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Odrasele lui Bădălău, vacanță de lux pe Coasta de Azur

In zilele cand Romania este toropita de caldura, odraslele baronului PSD de Giurgiu- Niculae Badalau se relaxau pe Coasta de Azur. Si nu oriunde ci locatii ultraluxose unde, in aceasta perioada, o camera cu pat matrimonial ajunge la 3.000 de euro.

Fiul baronului PSD de Giurgiu, Gabriel Badalau si sotia sa- Claudia Patrascanu, dar si fiica acestuia- Ioana Sabina Badalau, impreuna cu iubitul ei- Razvan Alxeandru Marica, au petrecut o vacanta de vis in doua locatii de lux, mai exact doua castele vechi ultra scumpe de cinci stele plus, de pe Coasta de Azur. Primele nopti si le-au petrecut in hotelul Château de la Chevre d'Or din Eze de langa Nisa, unde cea mai ieftina camera disponibila se poate gasi abia la sfarsitul lui august si pretul este de 570 euro/ noapte, iar cea mai scumpa camera ajunge si la 2.700 euro/ noapte.

A doua locatie de pe Costa de Azur unde au poposit odraslele baronului Badalau a fost hotelul Château de la Messardiere din Saint Tropez. Aici, cea mai ieftina camera disponibila se gaseste tot la sfarsitul lunii august si costa 700 euro/ noapte si cea mai scumpa la 1.350 euro/ noapte. Trebuie precizat ca fiica baronului PSD, Sabina Ioana Badalau, a fost angajata, in 2016 la Aeroportul Otopeni de catre actualul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, care la acea vreme era secretar de stat tot in acest minister in guvernul Ciolos. Iubitul fiicei lui Badalau- Razvan Alxeandru Marica, a fost impus, la inceputul lunii martie a acestui an, in Consiliul de Administratie al Tarom tot de catre ministrul Razvan Cuc .

loading...
PUTETI CITI SI...