Guru Bivolaru afirmă intr-un interviu din puscarie că Dacian Ciolos i-a fost elev in MISA

Postat la: 20.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Guru Bivolaru afirmă intr-un interviu din puscarie că Dacian Ciolos i-a fost elev in MISA

Siteul misatv.ro, apartinand Miscarii Spirituale de Integrare in Absolut (MISA), anunta ca liderul spiritual al organizatiei a acordat, din inchisoare, un interviu extrem de important unei televiziuni din Germania.

Initial, interviul trebuia difuzat incepand cu 12 februarie, dar s-a amanat, pentru ca, asa cum era si normal, nemtii au cerut ca versiunea in limba romana sa fie transmisa dupa ce e difuzat in Germania. Anuntul apare si pe celalalt site oficial al Miscarii, yogaesoteric.net: " Avand in vedere ca jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat si ne-a rugat sa nu il difuzam deocamdata, intrucat doreste sa aiba exclusivitate absoluta, amanam prezentarea acestui interviu in limba romana, ce este deja pregatit pentru transmisie. Va promitem ca el va fi difuzat integral, asa cum am anuntat, dupa ce va fi prezentat mai intai in cadrul televiziunii pentru care a fost inregistrat."

Anuntul initial era urmatorul: "Incepand cu ziua de duminica 12 februarie va oferim in premiera un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german in data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrita. Prima parte a acestui interviu, ce a fost transcris si trimis pentru a fi publicat pe site-ul nostru, va fi difuzata incepand cu ora 19.00. Continuarea lui va fi programata pentru duminica viitoare. Pentru a afla ora de difuzare si alte informatii care ar putea sa apara va invitam sa urmariti aceasta pagina precum si pagina de live." Deja sunt doua saptamani de amanare, dar au aparut speculatii despre ce ar putea contine acest interviu.

Avocatul Mihai Rapcea, fost aparator al lui Gregorian Bivolaru, dar devenit foarte critic la dresa multor simpatizanti MISA, a postat pe Facebook un comentariu inedit la o postare despre Dacian Ciolos: "Tocmai a dat Gregorian Bivolaru interviu din puscarie la o televiziune germana, si recunoaste ca Ciolos i-a fost elev."

In cursul anului 2015 au mai aparut controverse legate de faptul ca Dacian Ciolos ar fi fost elev al scolii de yoga. Fostul senator, membru al Comisiei de supraveghere a SRI, Daniel Savu a declarat: "Poate eu stiu ce a facut, dar nu vreau sa spun. Din 1991 si pana in 1997 a fost reprezentant pentru Fundatia Soros. Eu cred ca dl Ciolos a stiut precis cine este dna Guseth. Eu cred ca dl Ciolos se intalneste cu dna Guseth in spatiul ezoteric al spiralelor MISA, amandoi fiind practicanti de spirale MISA. L-am vazut si eu pe internet pe dl Ciolos la spirale MISA in Franta. Erau poze cu sotia la spirale MISA." Trebuie spus ca nu au fost aduse niciodata probe in spatiul public.

loading...
PUTETI CITI SI...