Fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, nu mai suportă „Beciul domnesc"

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, nu mai suportă „Beciul domnesc

La începutul săptămânii trecute, fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, a fost internat pentru a doua oară în doar câteva zile la Spitalul Fundeni. Avocatul acestuia, Dan Panţoiu, susține ca motivul internărilor dese ale fostului edil din ultima perioadă îl reprezintă starea precară de sănătate a acestuia, notează ziarulancheta.ro.

În urmă cu două săptămâni, cu puţin timp înainte de a apărea în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti care judeca cererea de eliberare sub control judiciar fostului primar, lui Tudor Pendiuc i s-a făcut rău, notează sursa citată mai sus.

Avocatul Panţoiu povesteşte că l-a sfătuit pe clientul său să ceară internarea la spital, însă acesta a refuzat, susţinând că doreşte să îşi susţină personal cauza în faţa judecătorilor şi să evite eventualele comentarii cum că s-ar fi internat pentru a impresiona magistraţii. Chiar la intrarea în sala de judecată însă starea de sănătate a lui Tudor Pendiuc s-a agravat brusc, acesta suferind un atac de panică şi fiind dus la Spitalul Fundeni.
În timp ce fostului edil i se administra tratamentul specific, în sala de judecată magistraţii au decis prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile. La scurt timp, Pendiuc a fost externat şi dus înapoi în arest, pentru puţină vreme însă, pentru că luni, 25 mai, s-a întors pe patul de spital la Fundeni.

 La ultima întrevedere cu Tudor Pendiuc, care a avut loc chiar săptămâna trecută la spitalul unde primarul fusese internat, avocatul Dan Panţoiu i-a propus lui Pendiuc să renunţe la funcţia pe care o deţine încă în fruntea conducerii administraţiei publice şi din care acesta este suspendat: „«Nu mai rezist!» - asta mi-a spus domnul Pendiuc, mărturisindu-mi că are convingerea că va claca.

loading...
PUTETI CITI SI...