X ascunde acum cine dă like altor mesaje

Postat la: 13.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

X ascunde acum cine dă like altor mesaje

Reteaua socială X ascunde acum ce postări sunt apreciate de alți utilizatori. Vestea a fost oficializată miercuri dimineață, într-o postare a lui Elon Musk, în timp ce actualizarea site-ului era în curs de desfășurare.

„Schimbare importantă: Like-urile tale sunt acum private", a spus Musk, citând o explicație postată marți de contul companiei. Potrivit postării, utilizatorii vor putea în continuare să vadă ce postări au apreciat ei înșiși și cine a apreciat propriile postări, dar nu și cine a apreciat postările altcuiva. Miercuri, fila de pe profilurile majorității utilizatorilor care arăta ce postări au apreciat dispăruse.

The Verge a anticipat prima dată schimbarea marți, iar Musk a confirmat știrea prin redistribuirea unei capturi de ecran din articol. Haofei Wang, directorul de inginerie al X, a prezentat actualizarea într-o postare din 21 mai. „Like-urile publice stimulează un comportament greșit", a scris Wang. „De exemplu, mulți oameni se simt descurajați să dea like-uri la conținut care ar putea fi „îndrăzneț", de teama represaliilor din partea trolilor sau pentru a-și proteja imaginea publică. În curând, veți putea da like fără să vă faceți griji cine ar putea vedea".

loading...
PUTETI CITI SI...