Viceprimarul din Codlea, atacat de trei bărbați care au fugit cu o dubă de Vâlcea

Postat la: 05.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Viceprimarul din Codlea, atacat de trei bărbați care au fugit cu o dubă de Vâlcea

Viceprimarul municipiului Codlea, din județul Brașov, a fost atacat în plină stradă de trei indivizi înarmați cu leviere și cuțite doar pentru că îndrăznit să-i tragă la răspundere că aruncă mizeria pe stradă. Oamenii care i-au sărit în ajutor lui Erwin Albu au fost și ei agresați. Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, 4 iulie 2019, iar conform declarațiilor vicelui, agresorii au fugit ulterior într-o dubă înmatriculată în județul Vâlcea.

„Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier și cuțit, în parcarea de lângă primărie. Un concetățean care a sărit să mă apere a fost și el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă cu nr aproximativ VL 69 BRM. Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan). Vina mea a fost ca i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când așteptau în coloana de mașini în fața primăriei spre sensul giratoriu de la Kaufland. Ei au tras pe dreapta și și-au făcut damblaua. Poliția îi caută acum. Daca puteți da informații, vă sunt recunoscător" - a anunțat viceprimarul Erwin Albu, pe pagina sa de Facebook.

Incidentul a fost raportat imediat și la Poliția Codlea, iar acum polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru „lovire sau alte violențe". "Am fost sesizați aseară, în jurul orelor 19.30. Persoana a depus plângere penală privind faptul că a fost agresată. Urmează să identificăm autorii, să audiem martorii, iar soluția va fi cerută prin Parchet. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe" - a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan.

În cadrul anchetei, polițiștii verifică și dacă incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, urmând ca în acest fel să-i identifice și pe cei trei presupuși făptași din Vâlcea. Proprietarul dubei se pare că ar fi fost identificat.

loading...
PUTETI CITI SI...