Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, în Argeș

Postat la: 21.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, în Argeș

Poliţiştii din Argeş au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru prinderea a patru tineri care se aflau într-o maşină a cărui şofer nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Nimeni nu a fost rănit, însă indivizii au reuşit să scape.

Reprezentanţii IPJ Argeş au precizat că, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din Piteşti au vrut să oprească un autoturism, dar şoferul şi-a continuat drumul, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii.

„Autoturismul a rămas suspendat pe un câmp, iar ocupanţii au fugit, fără a fi identificaţi până în prezent. În urmărirea acestora a fost făcut uz de armament, fără a fi rănite persoane sau produse pagube", au transmis reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Din autoturism au coborât patru persoane care au fugit în direcții diferite. Polițiștii argeșeni au tras cinci focuri de armă, în plan vertical, dar niciunul dintre indivizii fugăriți nu au fost intimidați în vreun fel. Nu a fost nicio persoană rănită și nici autoturismul avariat.

loading...
PUTETI CITI SI...