Un specialist dezvăluie ce şoptea Angela Merkel în timpul ultimei crize de tremurat în public

Postat la: 12.07.2019 11:48 | Scris de: ZIUA NEWS

Un specialist dezvăluie ce şoptea Angela Merkel în timpul ultimei crize de tremurat în public

Graţie metodei de citire pe buze, este posibil ca un specialist să afle ce şopteşte cineva. Aşa că specialista germană în citirea pe buze Judith Hanter a fost curioasă să descifreze ce anume repeta cancelara Angela Merkel, când a fost cuprinsă de cea de-a treia criză de tremurat, zilele trecute.

Merkel participa la ceremonialul de întâmpinare a premierului finlandez, Antti Rine, când a fost cuprinsă de tremurături greu de controlat, şi a început să şoptească ceva, pe tot parcursul momentului cu pricina. Potrivit lui Judith Hanter, cancelara a repetat continuu: „O să rezist, o să reuşesc". Specialista a făcut aceste afirmaţii într-o intervenţie la postul de radio Antenne Bayern.

Cuvintele rostite de cancelară, evident în limba germană, sunt:"Ich schaffe das". Incidentul s-a petrecut când cancelara şi premierul finlandez erau nevoiţi să asculte intonarea imnurilor naţionale. A doua zi, la o altă ceremonie oficială, cancelara a solicitat să i se aducă un scaun, ascultând intonarea imnului aşezată pe acesta.

loading...