Un nou succes al ISU: muncitor decapitat de cupa excavatorului care săpa să-l salveze!

Postat la: 05.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un nou succes al ISU: muncitor decapitat de cupa excavatorului care săpa să-l salveze!

ISU Braşov a anunţat că a fost solicitat să intervină pe strada Zaharia Stancu, unde două persoane au fost prinse sub un mal de pământ. Una dintre persoane a fost prinsă doar parţial, fiind deja eliberată. A doua, însă, a fost înghițită de pământ.

Cea de-a doua persoană a fost scoasă după o intervenție dificilă a ISU, iar cadavrul a fost găsit decapitat. Poliția a confirmat faptul că victima declarată decedată a fost decapitată de cupa excavatorului care săpa pentru a înlătura pământul care o acoperise. Pompierii chemați prin 112 nu aveau niciun utilaj cu care să ajute victima, așa că i-au cerut unui muncitor de la același șantier să sape cu excavatorul în căutarea colegului său deși acesta nu avea habar cum să facă asta în scopul salvării. Așa că omul înfigea cupa tăioasă în pământ la întâmplare și la un moment dat a atins trupul bărbatului îngropat în pământ, decapitându-l.

Procurorii anchetază acum tragedia și caută vinovați, într-o anchetă în care vizați sunt și pompierii. Acum, întreg incidentul și întreaga intervenție sunt investigate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, în legătură cu fapte de ucidere în culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă și de profanare de cadavre. Acum să vină Arafat să ne explice așa cum a făcut și în cazurile Apuseni, Siutghiol și Colectiv: ne-am făcut treaba, sistemul a funcționat, ne perfecționăm continuu, aveți încredere în salvatori, suntem cei mai buni din Europa etc.

loading...
PUTETI CITI SI...