Un jandarm a împușcat cu pistolul un urs care i-a atacat colegul de patrulă, la Broșteni

Postat la: 07.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un jandarm a împușcat cu pistolul un urs care i-a atacat colegul de patrulă, la Broșteni

Un jandarm montan a împușcat cu pistolul un urs care i-a atacat colegul de patrulă, sâmbătă seară, în Broșteni, județul Suceava.

Incidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 21.50, în zona orașului Broșteni din județul Suceava. Doi jandarmi montani care se aflau în misiune cu o mașină au oprit la un moment dat pentru a patrula pe jos. În acel moment din pădure a apărut un urs care l-ar fi atacat pe unul dintre jandarmi. Acesta a încercat să scoată pistolul, dar nu a reuşit şi a fost muşcat de umăr şi zgâriat la mână şi picior.

În acel moment, colegul său de patrulă a împuşcat ursul cu pistolul din dotare. Jandarmul atacat de urs a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou" Suceava. Jandarmul era conștient și cooperant.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate care au fost împrejurările în care s-ar fi produs atacul animalului sălbatic și care au dus la utilizarea armanentului din dotarea jandarmilor. În ultima vreme, în zona Broşteni au fost semnalate mai multe atacuri ale urșilor. Animelele sălbatice au omorât animale și au distrus stupi cu albine.

loading...
PUTETI CITI SI...