Un doctor celebru avertizează că elitele globale plănuiesc să înlocuiască în secret vaccinurile tradiționale cu cele bazate pe ARNm VIDEO

Postat la: 13.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Un doctor celebru avertizează că elitele globale plănuiesc să înlocuiască în secret vaccinurile tradiționale cu cele bazate pe ARNm VIDEO

Dr. John Campbell - o vedeta medicala pe Youtube, cu milioane de followers - a avertizat că globaliștii plănuiesc să înlocuiască în secret toate vaccinurile importante cu o tehnologie mRNA mai letală, ca parte a agendei lor de depopulare a omenirii.

Într-un videoclip încărcat pe YouTube, Dr. Campbell a avertizat că Big Pharma plănuiește să folosească tehnologia de alterare a genelor ARNm pentru o cacofonie de diverse afecțiuni care urmează să fie injectate în public. Moderna a obținut recent aprobarea guvernului pentru a utiliza noul lor vaccin mortal cu ARNm împotriva RSV, care va fi lansat în cursul acestui an.

Campbell a vorbit, de asemenea, despre trecerea vaccinului antigripal la tehnologia exotică. "Deci, pe lângă RSV, acum avem și acest vaccin antigripal care se schimbă la ARNm", a spus el. "Acum, bineînțeles, avem vaccinuri existente împotriva gripei, ei vor să le înlocuiască cu aceste noi vaccinuri cu secvențe genetice".

"Deci, acest lucru ar însemna să se administreze două vaccinuri cu ARNm la aceeași persoană în aceeași seringă, în același loc de injectare, acum nu sunt eu care inventez asta, sincer", a spus Campbell. Literatura de specialitate privind noua injecție combinată Covid/gripală susține că vaccinul este mai eficient decât injecțiile anterioare, ceea ce Campbell a glumit că este un "progres".

"În comparație cu două administrări individuale de vaccin, o singură injecție de vaccin combinat a determinat un răspuns imunitar mai puternic împotriva ambelor boli", se arată în raportul studiului clinic.

Medicul a discutat, de asemenea, despre modul în care tehnologia ARNm face ca organismul să producă o proteină, în cazul vaccinului Covid fiind vorba de proteina spike. El a vorbit despre modul în care acea proteină și ARNm în sine nu rămân la locul de injectare, ci se deplasează în tot corpul, determinând producerea proteinei secvenței codificate în diferite părți ale organismului.

Campbell a discutat, de asemenea, despre modul în care noul vaccin codifică pentru trei tulpini diferite de gripă, precum și pentru Covid, astfel încât se presupune că acesta conține un total de patru secvențe de ARNm. "Se pare că va ajunge la un organism de reglementare din apropierea dumneavoastră", a spus el ironic.

Campbell a continuat să vorbească despre alte vaccinuri cu ARNm aflate în curs de elaborare, cum ar fi citomegalovirusul (CMV), virusul Epstein-Barr (EBVI), virusul Herpes simplex (HSV) (cunoscut și ca virusul herpesului labial), virusul Varicella-Zoster (VZV) (zona zoster) și Norovirus.

De asemenea, este în curs de dezvoltare un vaccin împotriva gripei aviare cu ARNm. Medicul a continuat să discute despre scara industrială a instalațiilor de producție a vaccinurilor cu ARNm.

"Ultima dată când am verificat, guvernul britanic a încheiat un acord cu Moderna... la fel și în Australia, se construiesc fabrici noi și uriașe de mARN, la fel și în Canada, mARN pare viitorul, nu-i așa?... Dar asta se întâmplă, sunt dezvoltate la o scară cu totul uriașă și FDA a aprobat deja unul în plus, sunt abordate autoritățile de reglementare din întreaga lume, este destul de incredibil, dar se merge înainte", a spus el.

El a încheiat cu un sarcasm satiric. "Ei bine, autoritățile de reglementare sunt acolo pentru a ne proteja, să sperăm că vor face acest lucru. Adică sunt în mare parte finanțate de industria farmaceutică, dar, sunt sigur că acest lucru nu le va influența deloc luarea deciziilor", a spus el după ce a menționat toate persoanele care au fost rănite de vaccinuri. "Nu am nimic altceva de spus, serios... da, asta e tot, ne așteaptă un viitor interesant".

loading...
PUTETI CITI SI...