Un cântăreţ cunoscut s-a înscris în PSD. Merge pe urmele tatălui său

Postat la: 28.06.2020 09:16 | Scris de: ZIUA NEWS

Un cântăreţ cunoscut s-a înscris în PSD. Merge pe urmele tatălui său

Artiştii au avut mai mereu un apetit pentru PSD. Cântăreţul Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu şi a lui Ion Dolănescu, reîntors din SUA, s-a înscris la sfârşitul săptămânii trecute în PSD, filiala Dâmbovița, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan, sâmbătă pentru ştiripesurse.ro.

„Ionuţ Dolănescu întotdeauna a fost un om de stânga. Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judeţul Dâmboviţa," a zis Corneliu Ștefan. Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand național".

Ionuţ Dolănescu a crescut şi s-a format în Bucureşti. Celebru a fost scandalul legat de împărţirea bunurilor tatălui său. Cântăreţul Ion Dolănescu a fost deputat PSD, în perioada 2000-2004. Era născut în Perişani Dâmboviţa. Ionuţ Dolănescu va cânta partitura social-democrată a tatălui său.

loading...