Un bancomat din localitatea gălăţeană Tuluceşti a fost aruncat în aer. Hoţii au fugit cu banii

Postat la: 15.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bancomat din localitatea gălăţeană Tuluceşti a fost aruncat în aer. Hoţii au fugit cu banii

În noaptea de 15 septembrie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi printr-un telefon la 112 că persoane necunoscute au aruncat în aer un bancomat în localitatea gălăţeană Tuluceşti, furând apoi banii.

"La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galaţi a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, bancomatul, aparţinând unei unităţi bancare, din incinta unei societăţi comerciale, prezintă urme de distrugere. Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagraţiei, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani", au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

A fost deschis un dosar penal în acest caz pentru furt calificat, iar ancheta a fost preluată de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

loading...
PUTETI CITI SI...