Un bărbat și-a răpit fosta iubită: intervenţie în forţă a poliţiştilor pentru a o elibera

Postat la: 05.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat și-a răpit fosta iubită: intervenţie în forţă a poliţiştilor pentru a o elibera

Poliţiştii din Alba Iulia au procedat la pătrunderea în forţă într-un apartament din care o femeie era împiedicată să plece de către fostul său concubin, care, totodată, ar fi ameninţat-o şi agresat-o, acesta fiind ulterior reţinut pentru lipsire de libertate.

"La data de 4 iulie 2022, în jurul orei 9,15, în urma unui apel prin 112 făcut de o femeie din Alba Iulia, care a sesizat faptul că fiica sa este împiedicată să plece dintr-o locuinţă din Alba Iulia, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-au deplasat la adresa indicată. Întrucât nu s-a primit răspuns la apelul de a deschide uşa, iar din interior se auzeau ţipete de ajutor, poliţiştii au procedat la pătrunderea în forţă", se menţionează în comunicatul dat publicităţii de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Potrivit sursei citate, în interiorul apartamentului au fost identificaţi un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 31 de ani. Din primele cercetări a rezultat că, în seara zilei de duminică, femeia s-ar fi deplasat la locuinţa fostului său concubin, iar acesta ar fi ameninţat-o, agresat-o şi ar fi împiedicat-o să părăsească apartamentul. Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Poliţiştii au emis faţă de bărbat şi un ordin de protecţie provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

loading...
PUTETI CITI SI...