Un bărbat din Alba și-a bătut soția, iar apoi și-a dat foc. Femeia a fost cea care l-a salvat din flăcări și a sunat la 112

Postat la: 06.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat din Alba și-a bătut soția, iar apoi și-a dat foc. Femeia a fost cea care l-a salvat din flăcări și a sunat la 112

Un bărbat de 32 de ani din județul Alba și-a bătut soția, după care și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc. Agresorul a fost salvat de la o moarte chinuitoare chiar de victima lui care a sunat la 112 după ce a stins flăcările care se răspândeau cu repeziciune.

Incidentul înfiorător s-a petrecut seara trecută în în comuna Ighiu. Potrivit oficialilor de la IPJ Alba, un bărbat de 32 de ani și-a agresat soția pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii. Bătăușul a lovit-o cu pumnii peste membrele superioare și inferioare. Ulterior, el și-a turnat pe haine benzină și s-a autoincendiat, focul fiind stins de către soția sa, relatează jurnaliștii de la alba24.ro.

În urma gestului extrem, bărbatul s-a ales cut arsuri de 40 % din corp, iar medicii au decis să-l interneze. Mai mult, el s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și cu ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, care îi interzice să se apropie de soția sa.

loading...
PUTETI CITI SI...