Un bărbat a încercat să-l violeze pe băiatul de 17 ani care a avut o relație cu soția lui. Scenele au fost filmate chiar de femeia infidelă

Postat la: 11.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat a încercat să-l violeze pe băiatul de 17 ani care a avut o relație cu soția lui. Scenele au fost filmate chiar de femeia infidelă

Un tânăr de 17 ani din Brăila a fost agresat sexual în ajunul Crăciunului de un bărbat care l-a prins în patul soției. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, l-a dus la marginea orașului, l-a dezbrăcat și l-a batjocorit pe adolescent, iar scenele au fost filmate de soția infidelă și au ajuns în spațiul public câteva zile mai târziu.

După ce l-a batjocorit, bărbatul l-a lăsat pe adolescent dezbrăcat, pe câmp. Tânărul a ajuns la poliție în aceeași seară, însă nu le-a povestit anchetatorilor decât că a fost bătut, din cauza geloziei, și a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. "Era puțin speriat, avea o oarecare temere și țin minte că a fost însoțit de o persoană majoră. În realitate, faptele pot primi o altă încadrare juridică, raportat la situația de fapt", a declarat avocatul Valentin Bamiopol, din Baroul Brăila.

După ce imaginile filmate la marginea orașului au ajuns la polițiști, aceștia au decis să deschidă un nou dosar penal. "În urma apariției în spațiul public a imaginilor video, polițiștii au efectuat cercetări cu privire la toate aspectele prezentate în materialul video, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol și lovire sau alte violențe", a declarat agentul Geanina Niculae, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Bărbatul de 36 de ani a fost reținut luni, 10 ianuarie, iar magistrații din Brăila au emis marți pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile.

loading...