Un băiat de 15 ani cu dizabilități, din Bacău, a fost dezbrăcat, băgat în portbagaj și abandonat în pădure

Postat la: 06.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un băiat de 15 ani cu dizabilități, din Bacău, a fost dezbrăcat, băgat în portbagaj și abandonat în pădure

Un băiat de 15 ani din localitatea băcăuană Glăvănești a fost băgat cu forța într-o mașină, dezbrăcat și abandonat în pădure. Făptașii au vrut să îi dea copilului o lecție pentru că ar fi furat de la unul dintre ei.

Incidentul a avut loc marți seara, iar polițiștii au fost anunțați de un bărbat de 49 de ani care a spus că a găsit pe un drum forestier un copil dezbrăcat, în pădurea de lângă localitatea băcăuană Glăvănești. Tânărul de 15 ani ajunsese acolo după ce, potrivit unor surse judiciare, a fost luat cu forța, dezbrăcat, băgat în portbagajul unei mașini și abandonat în pădure.

Presupușii agresori au fost identificați de polițiști, fiind vorba despre trei bărbați de 23, 24 și 39 de ani. Surse din anchetă spun că cei trei au vrut să îi dea o lecție copilului, pentru că ar fi furat din curtea bărbatului de 39 de ani. Aceleași surse spun că victima este o persoană cu dizabilități. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat că s-a deschis un dosar pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar cei trei suspecți sunt audiați. Băiatul de 15 ani a fost preluat de un echipaj de ambulanță și dus la spital.

loading...
PUTETI CITI SI...