Ultima ora! Care este starea lui Mihai Constantinescu, fata de ziua de ieri

Postat la: 15.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ultima ora! Care este starea lui Mihai Constantinescu, fata de ziua de ieri

Clipe de cosmar pentru Mihai Constantinescu si familia lui. Artistul se afla, in continuare, in stare foarte grava la spital. Surse medicale au declarat, miercuri, ca artistul nu a mai suferit alte stopuri cardio-respiratorii, sau alte evenimente.

Sansele de supravietuire a lui Mihai Constantinescu, minime:  "Nici mai rau, nici mai bine ca ieri. Nu a facut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sanatate e stabila, nu s-a modificat nimic de aseara. E in stare stabila, dar foarte grava", au precizat sursele citate. Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenta „Floreasca", luni, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, au declarat, pentru Libertatea, surse medicale.

Contactata de Libertatea, sotia artistului, Simona Secrier a declarat: "Nu pot sa vorbesc acum. Rugati-va pentru el". Cantaretul Mihai Constantinescu este in stare critica, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce ar fi suferit al doilea stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici. Potrivit unor surse din cadrul spitalului, starea lui Mihai Constantinescu este critica, iar sansele sale de supravietuire sunt minime.

loading...
PUTETI CITI SI...