Tudose, dezlănțuit către Carmen Dan: "Mincinoasă! I-am cerut demisia, s-a dus la partid la taică-su"

Postat la: 22.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Tudose, dezlănțuit către Carmen Dan:

Fostul premier Mihai Tudose a izbucnit la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, după scrisoarea deschisă trimisă acesteia de către șeful DGA Cătălin Ioniță. "Guvernul Tudose a picat pentru că nu am putut lucra cu o mincinoasă", a spus Tudose, care a relatat ce s-a aflat în spatele scandalului din guvern din 2018.

Fostul premier Mihai Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan că minte continuu și a cerut demiterea acesteia de la șefia MAI, adăugând că nu se așteaptă însă ca acest lucru să se întâmple. "Minte Carmen Dan. A mințit de atunci continuu. Nu se poate ca un ministru de interne, membru CSAT, să îl mintă pe premier", a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV, cu referire la conflictul din guvernul pe care l-a condus, înainte de a fi îndepărtat de PSD. El a relatat cum a decurs acel moment, care începuse după scandalul cu polițistul pedofil și demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu.

"Am spus că nu se poate da afară pe cineva fără să pui pe cineva în loc. Am primit propunerea cu domnul chestor Ioniță. Odată cu propunerea am fost informat că domnul Ioniță nu dorește funcția. L-am sunat și mi-a recunoscut că refuză. Am sunat-o pe doamna Carmn Dan și mi-a spus că nu e adevărat, că dorește. I-am cerut demisia pentru că minte, ea s-a dus la partid la taică-su și a început scandalul pentru că Dumnezeule, să te dai la una dintre doamnele domnului Dragnea e ca și cum ai da foc la Biserică. Guvernul Tudose a picat pentru că nu am putut lucra cu o mincinoasă", a spus Tudose.

"Vă dați seama că această doamnă cu acest caracter organizează alegerile? Nu e de demisie, e de demitere, dar trebuie să o demită poporul", a mai spus fostul premier la Realitatea TV. Ceva mai devreme, Mihai Tudose îi făcuse lui Carmen Dan un portret devastator. "Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu' Dragnea. Ministrul de Interne... Carmen Dan", a scris fostul premier, pe Facebook.

"Vă aduceți aminte cum în Ianuarie 2018 am cerut demisia acestei ,,doamne" fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului... Atunci ,,partidu'" a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător... Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că ,,doamna" a mințit și nu numai ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne...

Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca ,,doamna" Dan să-și dea demisia... Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu' Dragnea/ PSD" Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile... În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști... ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă" este membră CSAT... Nu trebuie să-și dea ea demisia... trebuie trimiși toți acasă. Urgent!", a scris Tudose.

Fostul premier a făcut referire la scrisoarea deschisă trimisă duminică de șeful DGA Cătălin Ioniță, în care acesta acuza faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul de Interne în DGA îl vizează de fapt pe el. În scrisoare, Ioniță a descris și momentul din 2018, când s-a aflat între Carmen Dan şi Mihai Tudose şi a acuzat că a fost silit să scrie demisia de la Poliţia Română, aflând din presă că a fost a schimbat. Carmen Dan s-a arătat vineri nemulţumită de activitatea DGA, spunând că ministerul are nevoie de o instituţie de integritate, "nu de un alt parchet".

loading...
PUTETI CITI SI...