Trupurile a doi bărbați plutesc pe mare, la Gura Portiței, de 9 zile și nu pot fi recuperate. Apropiații lor sunt revoltați

Postat la: 09.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Trupurile a doi bărbați plutesc pe mare, la Gura Portiței, de 9 zile și nu pot fi recuperate. Apropiații lor sunt revoltați

Două familii din Brașov așteaptă de mai bine de o săptamână recuperarea trupurilor a doi bărbați care s-au înecat în timp ce se aflau la pescuit în zona localității Sfântu Gheorghe, în Deltă.

Apropiații celor doi sunt revoltați că autoritățile au eșuat în acțiunea de recuperare deși știau exact unde se află bărbații înecati și chiar ajunseseră până la ei.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu 9 zile când cei doi bărbați, unul de 59 iar celălat de 63 de ani, au dispărut în mare, în largul mării, în zona plajei de la Sfantu Gheorghe.

Timp de două zile au fost căutați atât pe apă, cu o șalupă a Pazei de Coastă, cât și din aer, cu un elicopter SMURD, dar fară rezultate. Dar, după alte două zile, un pescador a reperat trupurile plutind în larg, în zona Gura Portiței.

Cei aflați în ambarcațiune s-au oferit să recupereze cele doua corpuri neinsuflețite, dar Autoritatea Navală Română a anunțat că va trimte o echipă specializată în astfel de acțiuni, potrivit ProTv.

Familiile bărbaților decedați acuză autoritățile
Aceasta a ajuns la locul indicat dar nu a reușit să extragă trupurile din apă motivând că erau în stare avansata de descompunere și era nevoie de un dispozitiv special pentru astfel de situații.

Familiile celor doi înecați sunt revoltate de faptul că nici până la această oră trupurile nu au fost recuperate iar autoritățile navale nu le-au mai dat nicio veste.

loading...
PUTETI CITI SI...