Trei adolescenţi înarmaţi cu puşti de asalt AK-47, prinşi pe proprietatea privată a lui Trump din Florida

Postat la: 07.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Trei adolescenţi înarmaţi cu puşti de asalt AK-47, prinşi pe proprietatea privată a lui Trump din Florida

Trei adolescenţi în vârstă de 15 ani, înarmaţi cu pistoale-mitralieră AK-47 încărcate, au intrat din greşeală pe proprietatea privată din Florida a preşedintelui Donald Trump. Tinerii au fost imediat arestaţi cu ajutorul agenţilor, transmite Agerpres, care citează agenţia EFE.

Incidentul a avut loc vineri în timp ce respectivii adolescenţi fugeau de autorităţi şi ei nu ştiau că locul unde au pătruns era un spaţiu al preşedintelui SUA, arată Poliţia din Palm Beach. Nici preşedintele Donald Trump şi nici familia sa nu s-au aflat acolo în acea zi. Însă dacă ar fi fost, atunci Secret Service ar fi deschis focul asupra celor trei persoane înarmate, au precizat autorităţile.

Cei trei adolescenţi, care spun că au găsit întâmplător armele, sunt în prezent într-un centru de detenţie pentru minori şi riscă să fie inculpaţi pentru pătrundere cu arme de foc pe o proprietate privată, furt de arme şi opunere de rezistenţă la o arestare fără violenţă. Procuratura urmează să se pronunţe dacă ei vor fi judecaţi ca adulţi.

Nu este prima dată când proprietatea este vizitată de musafiri nepoftiţi. În februarie, o chinezoaică în vârstă de 56 de ani, Jing Lu, care a pătruns neautorizată pe această proprietate de la Mar-a-Lago, a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a opus rezistenţă în momentul arestării.

De asemenea, o altă femeie chinezoaică, Yujing Zhang, a fost arestată anul trecut în martie pentru pătrundere ilegală în zona restricţionată de pe acel domeniu. Asupra ei au fost găsite cinci telefoane mobile, mai multe stick-uri USB, un laptop, un hard-disk portabil şi un dispozitiv de detectare a camerelor de supraveghere ascunse.

loading...
PUTETI CITI SI...