Taximetriştii au linşat un client. Bâte, pietre, pumni și picioare în cap, măcel fără milă

Postat la: 11.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Taximetriştii au linşat un client. Bâte, pietre, pumni și picioare în cap, măcel fără milă

În Galați, weekendul trecut, o ceartă dintre un taximetrist și un client a degenerat într-o bătaie desprinsă din filmele de acțiune, după ce taximetristul i-a chemat pe colegii lui. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în apropierea locului unde s-a petrecut incidentul.

În urma bătăii, victima a suferit răni grave și a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, scrie Expres de Dunăre. Robert, un tânăr în vârstă de numai 19 ani, şi-a aniversat ziua de naştere, în noaptea de 6 spre 7 aprilie, la un restaurant din Galaţi, iar după terminarea petrecerii, în jurul orei 04.30, a chemat un taxi, fiind însoțit și de un prieten. Luase cu el o boxă, pe care a vrut s-o bage în portbagajul taxiului, dar pentru că nu încăpea, băiatul a trântit de câteva ori capota, fapt care a atras nemulțumirile taximetristului, potrivit Observator TV.

O altă a relatării este că șoferul le-a reproșat celor doi că îi murdăresc bancheta cu bagajele, iar băieții au decis să coboare şi să ia alt taxi. Ulterior, șofer și sărbătorit a avut loc un schimb de replici, iar şoferul de taxi a chemat ajutoare prin staţie menționând că are probleme cu un client. La scurt timp de la solicitare, şi-au făcut apariţia mai mulţi taximetrişti, dintre care cel puţin şapte l-au pus pe băiat la pământ şi l-au lovit cu bâte de baseball, pumni şi picioare în față. În urma incidentului, Poliţia a deschis dosar penal de lovire şi alte violenţe, dar şi de furt şi distrugere, pentru că în timpul altercației, victimei îi cade telefonul mobil pe jos, fiind sustras de la fața locului.

loading...
PUTETI CITI SI...